2777
2789
عنوان

تا حالا از باباتون کتک خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چن بارولی بیشتر مادرم و کتک میزد شدیدیه بار داشت مامانم و با شلنگ میزد منم بهش فحش بد دادم برای ...

بخدا نمیدونم چی بگم اینم تا میدید چیزی شده میومد منو و داداشم میزد

البته خانوادش نابود شد هیچی از فامیل هاش به جای خوبی نرسید همه مردن

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

اینم منو یه بار انداخت انباری با خواهش مادرم به زور راضی شدبخدا نمیدونم چی بگم این جوونم بود کلا 24 ...

بعضی ها این مدلین دیگه بابای من معتاد بود این جوری شده بود بعدش کلی قوربون صدقه م میرفت گریه میکرد باهام خودشو لعنت میکرد ولی باز میزد😤 میگفت چون دوست دارم میزنم که یاد بگیری درست و غلطو 

واقعا داری میگی اینارو؟انگار داشته شکنجه میکرده 😐

اره بخدا 

هر روز کارم گریه بود الان من عن دلم براش میسوزه خدا خوب جوابش داد

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

بعضی ها این مدلین دیگه بابای من معتاد بود این جوری شده بود بعدش کلی قوربون صدقه م میرفت گریه میکرد ب ...

یه بار هم پشیمون نشد از کاری که کرده میگفت حقته

مثل چی میزدمون اخرش میگفت گریه کنی بد تر میزنم

مغزش مشکل داره به خدا میگذره عزیزم فرار کن از دستش من یادمه فرار میکردم دم در تو کوچه تا خوابش می‌بر ...

بزرگ شدم 19 سالمه

فقط میگم خدا کمکش کنه

الان خوب شده دیگه نمیزنه ولی حرف باید حرف خودش باشه که نمیذاریم

برای اون چه که خوندم متاسفم میدونم خاطرات پاک نمیشن،البته کمرنگ چرا،و خداروشکر که بعد از فوت مادرش دیگه کتک نزد🙏

من نه پدرم هرگزززز حتی یه هل ساده نداد،صداشم بلند نمیکرد در کل اروم و مهربون بود،دو روز دیگه میشه ۸ماهه که فوت کرده🖤ولی مادرم برعکس پدرم هم صداش بالا میرفت فحش و نفرین هم کتک

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚