2777
2789
عنوان

کرونا کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 21 پست
خیلی ناراحتم چن روزه ازدستش ناراحتم دیشب آخرش توماشین کلی تنهایی گریه کردم حس بدی دارم خیلی اگ چ ...

عزيزم انشالله كه چيزي نيست

تب كردن نشونه ي اينه كه بدن داره با ويروس ميجنگه تا از بين ببرشون 

اصلا نگران نباش حيف تلگرام نيست اينجا وگرنه ميگفتم چطور اب گنس درست كني براي درمان همه ي بيماريها بخصوص كرونا

يه سرچ كن تو گوگل ببين فيلم اموزشيش هست يا نه 

اگر نبود يه جوري بهت برسونم فيلمو

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عزيزم انشالله كه چيزي نيست تب كردن نشونه ي اينه كه بدن داره با ويروس ميجنگه تا از بين ببرشون  ...

مرسی عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله خیره

عزیزم ازش مراقبت کن و صدقه هم بده

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

عزیزم اصلا نترس هر کرونایی کشنده نیس استرس نگیر اینایی که میگم خوب یادت نگه دار من برا مریضام اینارو میگم

اول اینکه سریع هم خودت هم همسرتون قرص آزیترومایسین ۵۰۰ مصرف کنین امروز دوتا یکجا از فردا یدونه این باعث میشه التهاب ریع از بین بره و کرونا تو ریه ساکن نشه بعد حتما پرل ویتامین D3 1000 بخر از امروز هروز خودت و همسرت بخورین زینک پلاس و ویتامین c هم همینطور روزانه مصرف کنین اگه کلیه های خودت یا همسرت سنگ سازه ویتامین c جوشان مصرف نکنین جویدنی مصرف کنین مایعات گرم فراوان استفاده کنین اگه بتونی شربت یا قرص ایمونیس گیر بیاری عالیه از اونم استفاده کنین 

بخور نعنا اکالیپتوس و جوش شیرین حتما حتما استفاده کنین و در اخر برای اینکه حس بویایی و چشاییتون از بین نره حتما حتما قرص امگا ۳ مصرف کنین حتمااااا

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

نگران نباش عزیزم

احتمال اینکه کرونا باشه هست چون من و خانوادمم اینطور بودیم

نگران کوچولوت نباش بهرحال شما و کوچولو هم ناقلید پس جایی نفرستش

اما حتما ماسک بزن اتاق همسرت جدا باشه اگر دوتا سرویس دارید یکیش مخصوص ایشون باشه،کوچولو نزدیکشون نشه و احتیاطا کنار بچه شما هم ماسک داشته باش

پسر منم ۷ ماهشه و یک ماه پیش کردنا گرفته بودم و همه ی این مراعات رو کردم اما بهرحال ناقل بود و فقط یک شب تب کرد که استامینوفن بهش دادم

نگران نباش توکل کن و مایعات به شددددت مصرف کنید همسرتون حتما به پزشک مراجعه کنن من ۹ روز بعد از شروع بیماری رفتم دکتر و ریه هام حسابی درگیر بود

فقط اصلااااا نترس و زیارت عاشورا و حدیث کسا زیاد بخون⚘

عزیزم اصلا نترس هر کرونایی کشنده نیس استرس نگیر اینایی که میگم خوب یادت نگه دار من برا مریضام اینارو ...

مرسی عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤