2777
2789

چون که تاپیک زیاد زدم تو این مورد دیگه توضیح نمیدم خواستید بخونیدشون

بچه ها امشب مادرشوهرم زنگ زده ب همسر که تولد خواهرشوهرمه و بیاین.

اگه یادتون باشه منم تو عید تولد گرفتم اینا اومدن تولدمو بهم زدن و ما چند ماه قهر بودیم تا طلاقم رفتیم

حتی تا همین چند ماه پیشم که عقدش بود و داستانایی که اتفاق افتاد و کمو بیش در جریانید که اونا سر عقد من نیومدن.

ما هم بعد از کلی قهر و دعوا و ... که از سمت اونا بود البته .نرفتیم

حالا شما جای منو شوهرم باشید میرید تولدش

اینم اضافه کنم که ی سال اینا عید کردن من تا ب امروز شوهرشو ندیدم 

شاید باور نکنید

حتی عکسشو

...

من خیییلی ساده ام

اینجا خیلی بهم گفتید

خواهش میکنم کمکم کنید تا عین همیشه سنگ روی یخ نشم و کلی خودخوری نکنم

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن نرو کرونارو بهونه کن خودشون میفهمن 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

شما نرو...کرونا رو بهانه کن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

میخوام خودم رو راضی کنم بگم برو

ولی چون می‌شناسمت و میدونم چقدر بدجنس هستن و تو چقدر خانوادگی ساده این میگم فقط ازشون دور شو

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
یک سال؟ پس نگاه کن شاید مادرشوهرت حتی الانم تو رو دعوت نکرده فقط به شوهرت گفته بیا ولی شوهرت به تو ه ...

نه گفته بیاین به الهه ام بگو بیاد

اره دیگه سر عقدشون نرفتیم

تو این ی سالم هروقت رفتیم دامادشون اونجا نبوده

تا حالا ندیدمش

میخوام خودم رو راضی کنم بگم برو ولی چون می‌شناسمت و میدونم چقدر بدجنس هستن و تو چقدر خانوادگی ساده ...

عزیزم

یادته چه روزایی رو گذروندم...😔

فقط می تونم بهت بگم بگذر.....همین..این عمر انقد فانی هست که نمی ارزه سال های جوانیتو ،تو کینه داشتن از فامیل شوهر و اینکه الان جوابشونو چی بدم، بگذرونی...ببخششون و سعی کن اعصابتو آروم کنی

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
فقط می تونم بهت بگم بگذر.....همین..این عمر انقد فانی هست که نمی ارزه سال های جوانیتو ،تو کینه داشتن ...

راستش من یه گند بزرگ زدم

چند شب پیش مثل ابلها مثل خرفتا

نمیدونم چه مرگم بود پیش خواهرشوهرم خوابیده بودم گفتم از دستم ناراحتی گفت بگیر بخوتب دیر وقته

انقدر ضایع شدم انقدر کوچیک شدم حد نداشت

تازه بعد از اونهمه اذیتشون

چه فکری کردم اینو گفتم.الان یه چیزی ام بدهکار کردم خودمو

به شوهرم گفتم فقط فحشم داد