2777
2789

شوهرم یه خودشیفته عوضیه که همه کائنات رو به من ترجیح میدم  تاپیکام هست واقعا عذابم داده

یه کاری دیروز و امروز کرده دیگه نمیخوام رابطه داشته باشم

دو تا بچه دارم پسرم ۲ سالشه 

بخاطر دخترم که نوجوانه نمیتونم طلاق بگیرم

میدونم همین عذابایی که به من میده، اگه من برم به دخترم میده

خلاصه دیگه نمیخوام رابطه داشته باشیم

اما زورگوئه 

حتی ممکنه به زور یا کتک یا تهدید متوسل بشه

خونم یه خوابه و دخترم اونجا میخوابه و نمیتونم برم اونجا در رو قفل کنم

چکار کنم😔

پدرم فوت شده و تکیه گاهی ندارم😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

راستش اینکار فقط شوهرت رو عصبی تر میکنه...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپبکات نخوندم 

ولی شوهر منم خیلی اذیتم کرد هی عین زنا قهر میکرد من‌باید میرفتم دنبالش یا مثلا واسه رابطه چون گرم بودم حتی موقع قهر میرفتم سراغش،اما الان دو هفتس سفت و سخت واستادم باهاش حرف نمیزنم ک هیچ سمتشم نرفتم،جامون عوض شده بود خودم خرابش کردم 

فقط میتونم بگم با دخترت دوست باش

اون گناهی نداره...

سعی کن باهاش درد دل نکنی

درد دل پدر و مادر در مورد روابطشان با بچه ها واقعا روح و روانشون رو به هم می‌ریزه...

سعی کن با بچه هات خوب باشی...باور کن خیلیا هستن که شرایطش رو هم دارن ولی به خاطر بچه ها موندن زیر یه سقف...

ولی وقتی کارد به استخوان میرسه آدم دیگه تحملش تموم میشه

بهش بگو یه خونه جدا اجازه کنه با بچه هات زندگی کنی

اون وظیفه شه نفقه بده...

افوض امری الی الله...
راستش اینکار فقط شوهرت رو عصبی تر میکنه...

چکار کنم😭😭😭😭

ببین مثال کوچک بزنم

خانوادش توی این ماه ۳ بار ۲۰ نفر ریختن خونم خوردن و ریخت و پاش کردن

آخرین بار دیروز ریختن باغ پدر مرحومم

واسه هر کدوم یه جعبه میوه برداشتن بعد به مادر خودم که صاحب باغه یه جعبه رسید

بماند

جوجه دادم خوردن خداشاهده دو میلیون خرج کردم 

بعد من آرایشم پخش شده بود خاکی بودم شلخته بودم خواهرشوهرم داشت عکس یهویی ازم می‌گرفت گفتم نگیر من لباسام مناسب نیست سر و وضعم آشفته اس

خداشاهده دیشب و امروز خون منو کرده تو شیشه ، چرا به خواهرم اونجوری گفتی، چرا عکس نگرفتی اون مهمون بود. چرا بی اعتماد بنفس هستی؟ مگه میخواد با عکست چکار کنه؟ اون الان فکر میکنه تو یه لقمه غذا دادی براش کلاس گذاشتی و قیافه گرفتی.

خدا شاهده هر چی من گفتم چه ربطی داره ؟ بدن خودمه،اختیارش رو دارم،دلم نمیخواد عکس بگیرم. خدا شاهده بحث به توهین و دعوا و داد و بیداد رسید. اول قول داد بیاد مشاوره بعد زد زیرش گفت من فکر کردم مشاور کودک واسه پسرمون میگی!!!!!!!! وسط دعوای زن و شوهری من قول مشاوره کودک  گرفتم؟!!!!!!!

منو دستکاری روانی کرد و آخر اشک منو درآورد و رفت

فقط میتونم بگم با دخترت دوست باشاون گناهی نداره...سعی کن باهاش درد دل نکنیدرد دل پدر و مادر در مورد ...

میگه وظیفه تو هم رابطه اس

اینکار درست نیست اصلا درست نیستحالا الان از دستش ناراحتی،دو روز دیگه یادت میره

میترسم لج کنه حامله ام کنه