2777
2789
عنوان

با یه پسر آشنا شدم

416 بازدید | 26 پست

سلام رفقا

من چند وقتیه که با ی پسر اونم به شکل مجازی آشنا شدم خیلیم وابستشم اما از نظر مالی خیلی زیاد از خانواده ی من پایین تره 

اخلاقش خیلی خوبه باهام و خیلیم دوسم داره ینی قبل اینکه بفهمه اوضاع منو زیاد دوسم داشت (که نگید بخاطر پول و ایناس مثلا) 

چی کار کنم:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مجازی یا اومده دنیای واقفی؟سن هر کدوم؟قصدش؟موقعیت ایندش؟ همه رو درنظربگیر

فک کنم از نظر موقعیتی خودم باید کمکش کنم تو این شرایط افتضاح

اما درمورد من به خانوادش گفته که میخواد بیاد و اینا 

20 سال

کلا پسرا وابسته هرررررردخترن ،اینو داشته باش 

بعدم اون تاحالاندیدتت چه برسه به اوناکه شیش سال باهم کل شهر وزیرپامیذارن وبعدم ببخشید اشتباهی شد .

کلا حسی که الان داری خیلی قشنگه می‌دونم ،میدونم میخوای ادامه داشته باشه ،میدونم دوست داری ازدواج عاشقانه ای داشته باشی ولی همشو بذاربرای دوره آشنایی به همراه ومشورت خانواده وبااعضای خانوادت که بروزترن وفکرشو بیشترقبول داری بیشتراطمینان کن دیگه درهمین حد میتونم کمکت کنم وبرات آرزوی خوشبختی کنم به همراه انتخاب عاقلانه و عاشقانه .