2777
2789
عنوان

شما جای من بودین...😑

199 بازدید | 21 پست

بین دونفر قصدازدواجی:

اولی از لحاظ تحصیل و ظاهر خوب باشه از لحاظ مالی متوسط و مقید به مسائل مذهبی و بسیار خوش اخلاق...

دومی تحصیلات مثلا در حد دیپلم خوشتیپ و ورزشکاری ولی قیافه خیلی معمولی و همچنین افغانستانی ساکن یکی از کشورهای اروپایی

به کدوم فکر میکردین؟(خارج از احساس و با عقل)

1

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به کدوم علاقه داری

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

ببین من نمیگم کدوم ولی این چیزایی که میگم رو درنظر داشته باش تو تصمیمت

ما توی ایران شهر به شهرمون فرهنگاشون اعتقاداتشون رفتاراشون حتی عذاهاشون از زمین تا اسمون باهم فرق داره

اگه تصمیم گرفتی با اقای دوم ازدواج کنی حتما حتما حتما چند ماه نامزد باش درمورد کشورش ادا ورسومش فرهنگش برخوردش با خانوما همه چیز تحقیق کن

گول اروپا زندگی کردنشو نخوری

مورد داشتیم تو کانادا یه خانوم با یه اقای پاکستانی ازدواج کرده و انقد رفتار بدی باهاش داشتن که سر سه ماه جدا شده 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡