2777
2789

ما یکی داریم اطرافمون 

وقتی نوزاد بود فکر کنم پدر مادرش جدا شدن و هرکدوم زندگی تشکیل دادن و بچه دار شدن

جالبه بچه هاشون از ازدواج دوم رو بزرگ کردن فقط این موند تنها

کنار مادر بزرگش و ۲ تا دایی مجرد داره بزرگ شد

وقتی میبینمش اعصابم خورد میشع چقد مظلومه

شما دیدین بچه اینطور؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم🥲

طفلک بچه 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

ندیدم ولی پدرمادرش بی مسئولیتن 

چقدر الان خودشو با اون یکی بچه ها مقایسه میکنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

زیاد دیدم سر میدن خونه های مادربزرگ و خاله و ...

خدا لعنتشون کنه الهی

چرا باقی بچه هاشونو بزرگ میکنن پس

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بگردم🥲طفلک بچه

گاهی وقتا که دلم گرفته ولی گریم نمیاد یاد این دختره میوفتم کلی گریه میکنم

دختره؟لعنت به پدر مادرش فقط همینو میتونم بگم ایشالا خدا بزنه به کمرشون کثافتای اشغال

اره دختره 

ایشالااا زندگی های خوبی ام دارن انگار چقدم دختره مظلوم و ساکته

گاهی وقتا که دلم گرفته ولی گریم نمیاد یاد این دختره میوفتم کلی گریه میکنم

حکمت خدانمیدونم چیع ایقد ادماهستن حسرت داشتن بچه میکشن باکلی پول چندین سال بدون بچه اماخیلیام مث نقل و نبات بچه میارنو اینطوری اوارشون میکنن🥲

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

اره ، اکثرا همین پیش مادربزرگاشون میمونن پدر مادرش حتی به بچه سر نمیزنن

اره اینم اصلا اصلا حتی مادرش گاهی میومد که این مددسه بود