2777
2789
عنوان

مدارس امسال😂

318 بازدید | 29 پست

سه سلسه 

ونزدیان 

لبوبوییان 

ماچاییان 

تریانیان 

تازه برق و آب هم نداریم احتمالا مجازی هم بشه یعنی به به برم درس بخونم خانم دکترشم با توضیحات بالا😂

باورتون میشه انقد میترسم از مدرسه 😂

دقیقا🤣🤣🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خداروشکر من مدرسم تموم شد هوفففف

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 از مجازی متنفرمممم

چرا خوبه که

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خداروشکر من مدرسم تموم شد هوفففف

خوشبحالت کاش برای منم تموم میشد

تریانیان چیه دیگه😕

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه معمولیه مثلا لباس حیوان میپوشن تو ایران هم تازه ترند میشه😂

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه م ...

یاحسین کاش نشه🥴🥴😶😶

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه م ...

چ ترسناک 😑

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چرا خوبه که

نه اینکه برق هست قراره تو بهترین امکانات اینترنت و رفاه کامل درس بخونیم بعد مدرسه باز شه باز هم برق نداریم بلید روت۷ته هی بنویسه تازه برا زیست اصلا خوب نیست بدون پروژوکتور 😂