2777
2789
عنوان

خانم های قزوینی

82 بازدید | 6 پست

سلام من تقریبا دودقیقس عضو نی نی سایت شدم😍

از خانوم های قزوینی خواهش میکنم دکتر خوب برای بارداری معرفی کنن.

من برای مراقبت های قبل بارداری تصمیم دارم برم پیش ژاله مهربان

ولی برای متخصص هنوز تصمیم نگرفتم.دوستان لطفا نظرتونو راجع به دکتر قزوینی و لالوها و آقایی بگید.

ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابوترابی خانوم یا آقا؟ پیش آقا معذبم شکوه ابوترابی هم بیشتر برای بارداری های حساس و پرخطره

شکوه سادات ابوترابی 

نه اینطور نیست افراد عادی هم میتونن برن خواهر من دوتا بچه هاش اونجا رفت خیلیم راضی هست و دخترخالم هم سه تابچه هاشو رفت پیش ابوترابی البته دخترخالم پیشه اقا رفت 

خودم بچه ندارم 

👀💛
شکوه سادات ابوترابی  نه اینطور نیست افراد عادی هم میتونن برن خواهر من دوتا بچه هاش اونجا رفت خ ...

من میخوام برای بارداری اقدام کنم.کلا ادم حساسیم .از اول خیلی تحقیق میکنم.دوستمم پیش ابوترابی رفته ولی میگه خیلی حساسه خیلی استرس میده