2777
2789
عنوان

عفریته ای به اسم جاری😐

2172 بازدید | 36 پست

الان درک میکنم کسایی که دائم از جاری مینالن رو 

حالا خوبه هنوز نه به داره نه به باره 

برادرشوهرخالم از من خاستگاری کرده 

بابام الکی الکی مخالفه 

درس منم بهونه کردن 

گفتن زهرا میخواد درس بخونه دانشگاهش یه شهر دیگه است میگه سخته ازدواج نمیکنم

پدرشوهرخالم گفته اصلاً اشکالی نداره ما مزاحم درسش نمیشیم 

گفت من خودم میبرمش دانشگاه میارمش 

اگه خیلی سخته براش انتقالی میگیریم هزینشم خودمون میدیم 

(کسی که بخواد انتقالی از دانشگاه سراسری بگیره معادل پردیس حساب میشه و باید هزینه دانشگاهی که توش تحصیل میکنه رو بده) 

حالا خالم گفته خوبه والا اون موقع برا ما از این حرفا نزدین که درس بخون من سیکل دارم😐 

خالم سوم راهنمایی که بود ازدواج کرد و دیگه درسشو ادامه نداد😞

از حرفش بدم اومد 

اولاً که بابام مخالفه و راضی نمیشه دوماً من دارم مخمو تیلیت میکنم درس میخونم تو هم میخواستی بخونی مگه کسی جلوتو گرفته بود😐

سوماً من انتقالی بگیر نیستم چون هزینه پردیس واقعاً زیاده خصوصاً برای پزشکی ترمی شاید 12 _ 13 و یا شاید حتی بیشتر هم بشه😥

چهارماً تو بزار بدن بعداً بگو😐😲😥

الان میفهمم که تو دعواهایی که با جاریش داره این مقصره نه اون بدبخت😐

داماد چیکارس ؟؟؟؟؟؟🤕🤕🤕🤕

چه عجله ای داری برا شوهر کردن 

اول عاشق شو بعد ازدواج کن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم با یه فامیل دوباره فامیل نشو 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم هرکی جاری داره خودصم جاریه،،پس اگر اون بده ماهم بدیم 😂

خالت هم حق داره مگه برای خالت گه ی عروس انقور خرج کردن که برای تو بکنن،دلش نسوزه

سر خودتم میومد میسوختی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ولکن همیشه از این حرفا هست حالا ازدواج کنی میفهمی دلتو بزرگ باید کنی وگرنه اعصابت به فنا میره

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

چقدرهم زودقضاوت کردی وبدت اومده

خوبه خالته🤐بنظرم چیز خاصی نگفته خاله ات

این حرفایی هم که پدرشوهرش زده همشش کشکه خرشون از پل بگذره گیر میدن که چقدر درس میخونیوفلان وبهمان

ازاین حرفا توخواستگاری زیاده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بنظرم با یه فامیل دوباره فامیل نشو 

به قول قدیمیا از هر دیگ ی کفگیر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
داماد چیکارس ؟؟؟؟؟؟🤕🤕🤕🤕 چه عجله ای داری برا شوهر کردن  اول عاشق شو بعد ازدواج کن

موقعیت خوبی 

پسر خوبیه 

خونوادش خوبن 

فسفودی داشت ولی جمع کرد درحال حاضر نمیدونم چیکاره است 

آخه هنوز نیومدن که بشینیم حرف بزنیم 

عاشق شدم تهش قلب شکسته نصیبم شد تصمیم گرفتم سنتی ازدواج کنم