2777
2789
عنوان

عفریته ای به اسم جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 36 پست
همه ایده آلامو داره  من ازدواج با یه همکار رو نمیپسندم

آره 

منم دوس ندارم با یه همکار ازدواج کنم. موافقم باهات 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
پدرشوهرش مجبورش میکرد درس بخونه؟؟ خب اگه خودش میخواست میخوند  نمیتونستن با چوب و کتک مجبورش ک ...

من گفتم مجبورش میکرد؟

شاید خیلی جاها براشون کم گذاشته 

شمام اول راهی خیلی تند نرو...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حق تحصیل میگیرم😥 حالیمه که دبه نکنن بعداً من این همه زحمت نکشیدم که ول کنم

بیخیال بابا پسره ارزش نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دنبال ازدواج با یه پزشک یا همکار نیستم  وگرنه صبر میکردم قطعاً موقعیتش برام پیش می اومد&nbs ...

من جات بودم وامیستادم

ازدواج کنی مطمئن باش به مشکل میخوری 

اگ ازدواج کنی دو حالت داره یا اینکه بخاطر جایگاه اجتماعی بالایی ک داری واست سخته با اون آقا اینور و اونور بری و اونو در حد خودت نمیدونی 

یا اینکه مطمئن باش یکاری میکنه و مانع درس خوندنت میشه 

❥🙏🏻یه صلوات واسه من و زندگیم میفرستید🙏🏻

فقط خواستم بگم وقتی ازدواج کنین خیلی راحت میتونین انتقالی بگیرین برین شهری که همسرتون شاغلن... و هزینه ای هم پرداخت نمیکنین...

حتی یکی از دوستان من از شهرستان رفته بودن تهران...

حالا خود آیین نامه های انتقالی بعد ازدواج رو هم بخونین متوجه میشین...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️