2777
2789
عنوان

عفریته ای به اسم جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 36 پست
عزیزم هرکی جاری داره خودصم جاریه،،پس اگر اون بده ماهم بدیم 😂 خالت هم حق داره مگه برای خالت گه ی عر ...

وااا😥😥😥 مگه من گفتم برام خرج کنن😞 

اصلاً انتقالی گرفتن نشدنیه

پزشکی ۷ ساله هرسال ۲ ترم ۱۴ ترمه من تازه ترم ۵ هستم 

۹ ترم مونده میدونی چقدر پولش میشه؟؟😥

چقدرهم زودقضاوت کردی وبدت اومده خوبه خالته🤐بنظرم چیز خاصی نگفته خاله ات این حرفایی هم که پدرشوهرش ...

من حق تحصیل میگیرم😥

حالیمه که دبه نکنن بعداً

من این همه زحمت نکشیدم که ول کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعیت خوبی  پسر خوبیه  خونوادش خوبن  فسفودی داشت ولی جمع کرد درحال حاضر نمیدونم چ ...

میخوای با فست فودی ازدواج کنی (با توجه به شرایط خودت دارم میگم چون پزشکی )

به خودت بیا 

اینا در حد تو نیستن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
وااا😥😥😥 مگه من گفتم برام خرج کنن😞  اصلاً انتقالی گرفتن نشدنیه پزشکی ۷ ساله هرسال ۲ ترم ۱۴ ...

حالا کار به حرف خالت ندارم هرچندحق میدم ناراحت بشی. منکه خالم جاریمم نیست اینقد با من رقابت داره بیا و ببین

ولی باکسی ازدواج کن هم کفو خودت نه شغل ازاد

وااا😥😥😥 مگه من گفتم برام خرج کنن😞  اصلاً انتقالی گرفتن نشدنیه پزشکی ۷ ساله هرسال ۲ ترم ۱۴ ...

بله میدونم،،

ولی به خالت اصلا خاله نه کسی که شاید بشه جاری باید حق بدی

با این حرفا هم تو چاه نریا ،عمرا برات انتقالی بگیرن عمرا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

با شماکاری نداره ک با پدرشوهرش اینا بوده ک چرا برای اون کاری نکردن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
موقعیت خوبی  پسر خوبیه  خونوادش خوبن  فسفودی داشت ولی جمع کرد درحال حاضر نمیدونم چ ...

گلم الان زوده تو پزشکی میخونی بعدا که بری سر کار موقعیت های هم طراز خودت پیش میاد بنظرم عجله نکن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

داماد چیکارس؟ مطمئن باش اگ الان عجله نکنی موقعیتهای فوق العاده بهتری گیرت میاد

من دنبال ازدواج با یه پزشک یا همکار نیستم 

وگرنه صبر میکردم قطعاً موقعیتش برام پیش می اومد 

چون همکلاسیای خودمو دارم میبینم دیگه 

همیما دو روز دیگه میشن هم کارم

ایشون فسفودی  داشت جمع کرد 

الان نمیدونم داره چیکار میکنه 

آخه هنوز نیومدن که حرف بزنیم😞

ترم چندی؟  بنظرم صبر کن اینقدر موقعیت های خوب تو دانشگاه پیش میاد که فکرشم نمیکنی

من ترم ۵ هستم 

ازدواج با یه پزشک اصلاً مد نظرم نیست 

حاضرم با یه کارگر ازدواج کنم ولی با یه پزشک هرگز 

دارم میبینم تو دانشگاه دیگه اصلاً ایده آلم نیستن

یکی از هم دانشکده ایام که همکارمم هست ازم خاستگاری کرده تاپیکشو زدم 

فوق العاده پسر جلف و بی تربیت و لوسیه😞

با شماکاری نداره ک با پدرشوهرش اینا بوده ک چرا برای اون کاری نکردن 

پدرشوهرش مجبورش میکرد درس بخونه؟؟

خب اگه خودش میخواست میخوند 

نمیتونستن با چوب و کتک مجبورش کنن که😐

همیشه افسوس درس نخوندنشو میخوره  ولی خب اینجوری که گفت من اصلاً خوشم نیومد

گلم الان زوده تو پزشکی میخونی بعدا که بری سر کار موقعیت های هم طراز خودت پیش میاد بنظرم عجله نکن

بالاتر گفتم 

ازدواج با یه پزشک و همکار مدنظرم نیست 

دارم تو دانشگاه میبینم دیگه