خواهشاً گزارش نزنین دیشب شوهرم موقع خواب بهم گفت س ی ن ه ا ت شل و افتاده شدن مث قبل جذاب نیسن دیگه سینه باید سفت باشه اینقد خجالت کشیدم بهش گفتم آخه دارم بچه شیر میدم دخترم هشت ماهشه با اینکه خیلی هم بد نشده اما خیلی آب شدم خجالت کشیدم اصن یه جوری شدم با این حرفش شماهم همینجوری بودید مامانا؟
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم اونی که باید خجالت بکشه شوهرته، جای اینکه ممنون همسرش باشه که زیبایی اندامش رو خرج پرورش فرزند مشترکشون میکنه چنین ایراداتی میگیره. بگو پس فکر کردی ما زنا تا ابد شکل ۲۰ سالگیمون باقی میمونیم؟ مگه تو مثل ده سال پیشت هستی؟
من نمیدونم مردا هرچی هستن با اون پشم و پیل و هیکلاشون ما قبولشون داریم و به نظرمون بهترینن
ولی اونا تا چیزی میشه سریع به رو میارن و ماهم مظلوم دنبال برطرف کردنش😒😒😒
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
بگو اونا ک دیدی بچها شیر نمیدن یا سوتین فیک دارن... معذرت میخوام با اون ت خ م ای نامتقارنشون اه
سوتين فيك چيه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
چه شوهر بی درک و فهمی.آخه به زن شیر ده این حرفو می زنن؟؟شمام می گفتی هفته ای ۱۶۲ هزار تومن ناقابل بده شیر خشک بخر تا منم از شیر بگیرمش سینه هام خوشکل بشن😐