2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارشد کلا خیلی باس تلاش کنی

شما تجربشو دارید ؟!الان تو دوران بارداری خیلی استرس گرفتم که میتونم از پسش بربیام یا نه از طرفیم همه میگن فعلا کلاسا مجازین بخونم حتما چون روزانه ام قبول شدم

☘️🍀
شما تجربشو دارید ؟!الان تو دوران بارداری خیلی استرس گرفتم که میتونم از پسش بربیام یا نه از طرفیم همه ...

باردار نیستم ولی ارشدم فقط پایان نامم مونده ایقد سرم شلوغه که نمیتونم برم سرکار هفته ای ی روزم فقط میرم بیرون از درخونه

سخته ولی خ ب حتما تواناییشو داری که قبول شدی . با همین فرمون پیش برو .

از خوندنش نمیترسم  ولی با بچه میترسم سخت باشه، میترسم استرسای درس روم اثر بذاره چون خیلی ادم استرسی هستم از الان شبا نمیتونم بخوابم

☘️🍀
باردار نیستم ولی ارشدم فقط پایان نامم مونده ایقد سرم شلوغه که نمیتونم برم سرکار هفته ای ی روزم فقط م ...

استادا درسارو سخت میگیرن مث کارشناسی یا بدتر از کارشناسیه؟!

☘️🍀
استادا درسارو سخت میگیرن مث کارشناسی یا بدتر از کارشناسیه؟!

درساخیلی تخصصی میشن و باید واقعا تلاش کنی ولی استادا خیلی بیشتر باهاتون خوب میشن چون کارشناسیا بچه ان خیلی بهشون گیرا الکی میدن. 

چشم بهم بزنی ۸ تا درستونو پاس کردین فقط پایان نامه اذیت میکنه یکم

بارداری،ارشد،حالا میخوای چیکار وقتی بارداری ارشد بخونی؟مجبوری مگه؟قبلتر یا بعدترش نمیتونی بخونی؟

قبل تر ی بار دیگه ام روزانه قبول شدم شوهرم گفت بذار بچه دار شیم بعد خواست خدا دو سال بچم نشد منم گفتم شاید اصلا بچه دار نشم بشینم همینجوری بیکار که ی روز بچه دار میخام بشم درس خوندم ارشد قبول شدم فهمیدم باردارم🤦‍♀️

☘️🍀