2777
2789

بچه ها نمیدونم چ جوری بگم واقعا شنیدین ک میگن ب مادرا الهام میشه ! اینجوری ینی 

راستش من ی مدت هست ک غرق در تاریکی هستم شدیدا ب خودکشی فکر میکنم و اینک خودزنی با تیغ😶 خیلی بهش فکر میکنم حتی قرص هم خریدم ولی منصرف شدم حالا کاری ب این چیزا ندارم اصلا 

ولی جلو خونوادمم خیلیییییی شااااد میگیرم خودم رو اونا اصلا از وضع من و افکارم خبر ندارن ینی روحشونم خبر نداره🙂

ولی مادرم ی خواب عجیب دید واسم شاید باور نکنید !گفتم ی لحظه خواب دیدم توی ی خونه فوق العاده تاریک بودی منم بودم چهرت رو از توی اینه دیدم خیلی غبار گرفته بود و تاریکی همه اطرافت رو گرفته بود !😓 چ جوری ینی خیلی تعجب کردم از حرفش 

بعد گفت اون غبار کم کم از روی صورتت رفت و چهرت مشخص شد و تاریکی هم رفت.

چرا این خواب رو دیده ؟؟

تعبیرش چیه؟؟ ممکنه ینی ی جوری از وضعیت من فهمیده یا اینک مشکلم بر طرف میشه؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا بس که دلشون پاکه و به دل بچه هاشون بنده بهشون انگار الهام میشه من یه سری مسافرت رفته بودم حالم بد شده بود شب مامانم فردا صبح زنگ زد گفت خواب دیدم یه کبوتر اومده پیشم مریض بوده گفته من کبوتر دخترتم. زنگ زدم ببینم چت شده بوده 

اره بهش الهام شده  بخاطر مادرت تلاش کن از تاریکی بیای بیرون

واقعا خیلی متعجب شدم گفت تاریکی اطرافت بود ولی گفتم ک دیگ روشنایی اومد امید گرفتم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️