2777
2789
عنوان

خواب عجیب مادرم برای من 😱..اصلا تعجب کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 87 پست
مادرها به خاطر پیوند عمیقی که با بچه هاشون دارن میفهمن. ممکنه خودشون متوجه نشن اما روح  سعی می ...

پس چرا مادر من  اینجوری نیست 

فقط خواهرام براش مهمن 

الان  گفتم به درک 

و دارم با همسرم  عشق میکنم 

و فکر میکنم مادر ندارم 😊

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مشکلت برطرف میشه.تاریکیها تموم میشه.خیلی خواب خوبی بوده مخصوصا که مادرت خبری نداشته از احوالاتت

خدا کنه😀😀 امید گرفتم ی ذره

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر فکری که تو ذهنم باشه بابام برام خواب میبینه و دیگه اون کارو انجام نمیدم قشنگ بهم میگه

وای دقیقا اصلا باورت شاید نشه بارگام ریخت با این خوابش 🍀

پس چرا مادر من  اینجوری نیست  فقط خواهرام براش مهمن  الان  گفتم به درک  ...

روح تو خواب به سمت چیزهایی میره که تمایل داره. یا تو ضمیر ناخودآگاه ما ثبت شده.‌ من خواب ببینم حتما دخترم و مادرم و یکی از برادرهام تو خوابم هستن. چون بهشون علاقه زیادی دارم 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

با خودکشی اونم بخاطر کنکور آبروی خانوادت اشک مادر پدرتو در نیا ی عمر بچه بزرگ کن خودشو راحت بکشه مسخره کردین خودتونو 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

به خاطر درس و کنکور مرتکب گناه نشو 

اصلا ارزش نداره 

خدا خودش بهتر میدونه صلاحت تو چیه 

دختر من پارسال یه رشته ی خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شد خیلی زحمت کشیده بود ولی یک ترم رفت و کرونا اومد و همه مثل هم مجازی درس میخونند تو خونه 

معلوم هم نیست شرایط تا کی اینطوره 

دخترم بعضی مواقع میگه شانس نداشتم میگم ما از آینده خبر نداریم الان صلاح بر اینه تو خونه درس بخونی و فکر خودت رو درگیر نکن

مامانا بس که دلشون پاکه و به دل بچه هاشون بنده بهشون انگار الهام میشه من یه سری مسافرت رفته بودم حال ...

وااااااای عزیزممم😍😍😍😍😍 خیلی تعجب کردم ب خدا😳😳 اخه من تا الان ب خاطر مادرمه صبر کردم اونم هم چین خوابی دید کلا دگرگون شدمم

برو ثبت نام کن دانشگاه آزاد دانشگاه مجازی هررشته بزنی قبولی خوووودکشیییی واسه درس یا خدااااااااااا ...

خیلی سختی کشیدم تا صبح درس خوندم الان دیگ هم چین فکری ندارم ینی دارم ولی ن ب اون شدت قبل دیگ مصمم نیستم 

من یه آقایی خیلی دوستش داشتم و مدام فکرم شده بود 

بعد مامانم هم اصلا از این قضیه ها هم خبر نداشت

اما یادمه یه بار گفت بهم خواب دیدم یه آقایی با این اسم صدا میزدی  و مشخصات یکم از چهره طرف داد که دقیقا مشخصات بارز چهره اون طرف بود

تازه اسمش هم درست گفت 

من هنوز نتونستم اون خواب مامانم هضم کنم

اخه چطور میشه و مطمئن بودم که اصلا هم از این ماجرای عاشقی من خبر نداشت و طرف ندیده بود 

وااااااای عزیزممم😍😍😍😍😍 خیلی تعجب کردم ب خدا😳😳 اخه من تا الان ب خاطر مادرمه صبر کردم اونم هم چ ...

از این به بعدم سعی کن بهتر شی بخدا مامانا گناه دارن منم سعی میکنم خیلی جلوش ناراحتیمو نگم ولی راحت میفهمه و میگه. دست از فکر خودکشی بردار از خدا بخواه بخاطر پاکی دل مادرت بهت ارامش فکری بده

خیلی سختی کشیدم تا صبح درس خوندم الان دیگ هم چین فکری ندارم ینی دارم ولی ن ب اون شدت قبل دیگ مصمم نی ...

عزیزم همون رشته که میخوای آزاد دانشگاه مجازی قبول میشی

الانم که همه دانشگاها مجازیه فرق نداره

خر نشیا

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
روح تو خواب به سمت چیزهایی میره که تمایل داره. یا تو ضمیر ناخودآگاه ما ثبت شده.‌ من خواب ببینم حتما ...

درسته عزیزم 

من براش مهم نیستم 

پس تو ضمیرشم نیستم 

فک میکنه چون شوهر من دستش به دهنش میرسه  دیگه محبت نمیخوام😏

چون خواهرام حسودن  از اونا حمایت میکنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مادرها به خاطر پیوند عمیقی که با بچه هاشون دارن میفهمن. ممکنه خودشون متوجه نشن اما روح  سعی می ...

وای ای جانم 😍😍 خوابش بهم امید داد 

من سه بار تا الان سقط داشتم دو بارش مامانم پیشم بود بیمارستان

سری آخر نمیدونست باردارم اما بازم قلبش نزد و من ناچاراً تو هفته ۱۰ رفتم بیمارستان تنها(مامان اینا تو یه شهر دیگه که دو ساعت با ما فاصله داره زندگی میکنن)

شبش تا صبح درد کشیدم و صبح بعد از خونریزی طولانی بردنم کورتاژ کنن،وقتی از اتاق عمل برگردوندنم چشمم باز کردم دیدم خواهرم بالای سرمه

فهمیدم شب قبل مامان اونقد بیتابی میکنه و حالش بد شده تب و لرز میکنه میبرنش درمانگاه نوار قلب میگیرن خوب نبوده چون اونجا دکتر خوب نداشتن نصف شبی با آمبولانس اعزام کرده بودن به مرکز استان که من اینجا زندگی میکنم😔😔😔

مادرا همیشه میفهمن حتی اگه ظاهرن از همه جا بیخبر باشن

خدا همه مامانا رو حفظ کنه،مامان منم سلامت باشه همیشه