2777
2789

ما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم.خونه بزرگه(200متر) و جای خیلی خوب.اما با پدرشوهرم اصلا خوب نیستم یعنی اون‌از اول با بی احترامیاشو جواب سلام‌ندادناشو خیلی کارای دیگش باعث قطع رابطه من شد.درسال دوبار میرم واحدشون .الان ۸ماهه ندیدمش.یجورایی معذب و زندانی هستم .حتی موقع بیرون رفتن که البته خیلی کم میریم بیرون باید اینقدر عذاب بکشم هی ببینم تو پارکینگ یا راه پله ها کسی نباشه تا برم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستی رو که نمیتونی بشکنی ببوس با یه سیاستی اخلاقتو بهشون نزدیک کن و سعی کن باهاشون رابطه برقرار کن ...

باور کن همه کار کردم ببینم کدومش جواب میده اما کلا ازمن بدش میاد مطمعنم.چون یکبار جواب رد دادم موقع خواستگاری