2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمن میشنوی به هیچ عنوان رازیانه نخور😑چون عوارضش بدتره.قاعدگی هات منظمه رژیم غداییتو تغییر بده سردیجات وترشیجات لبنیات کم چرب ممنوع.دوغ هم مصرف نکن وفعالیت داشته باش وشکمتو با روغن سیاهدانه چرب کن .خواهرم منظم بود پریودی هاش پلی کیستیک بود رازیانه خورد سال یه بار مریض میشه تخمداناش وصفر کرده بودن ای وی اف هم کرد دوبار نتیجه نداد .همش بخاطر عوارض رازیانه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اره هرچی باشه بهتره شیمیایی هس البته اگه پرولاکتینت بالا نیس

ديگه از سيپروترون خسته شدم فعلا دوسين و رازيانه ميخورم شبها هم شكمم باروغن سياهدونه ماساژ ميدم اميدوارم موثر باشه ضمنا روغنم رو هم كنجد و زيتون و ورزش رو شروع كردم

ازمن میشنوی به هیچ عنوان رازیانه نخور😑چون عوارضش بدتره.قاعدگی هات منظمه رژیم غداییتو تغییر بده سردی ...

جدي ميگي من اصلا پريود نميشم بدون قرص البته قصد بارداري ندارم فقط ميخوام پريود بشم

ديگه از سيپروترون خسته شدم فعلا دوسين و رازيانه ميخورم شبها هم شكمم باروغن سياهدونه ماساژ ميدم اميدو ...

عالیه.ولی رازیانه نخور.اگه طب سوزنی خوب تو شهرتون هست انجام بده خیلی عالیه واسه پلی کیستیک‌.من خودم پلی کیستیکم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
جدي ميگي من اصلا پريود نميشم بدون قرص البته قصد بارداري ندارم فقط ميخوام پريود بشم

بله گلم‌.اضافه وزن داری؟؟؟

نه عزيزم لاغرم كمبودم دارم

دخترعمه من کمبود وزن داشت پریودی هاش نامنظم اخرش کارش به ای وی اف کشید😕 رازیانه مصرف کرد پرولاکتینش بالا رفت یه مدت دنبال درمان پرولاکتینش بود .

دخترعمه من کمبود وزن داشت پریودی هاش نامنظم اخرش کارش به ای وی اف کشید😕 رازیانه مصرف کرد پرولاکتینش ...

من خوشبختانه يه دختر دارم و ديگه هم قصد بارداري ندارم و فقط بدنم هورمون زياد توليد ميكنه چون جوش ميزنم و ريزش مو دارم و بدون قرص پريود نميشم 

من خوشبختانه يه دختر دارم و ديگه هم قصد بارداري ندارم و فقط بدنم هورمون زياد توليد ميكنه چون جوش ميز ...

برای موهات یه فکری بکن راستش خواهرمن کچل شد جوری که الا قراره مو بکاره .بنظرم تحت نظر دکتر باش .گیاهی سرخورد مصرف نکن عوارض داره