2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نوزادمو واسه مرحله دوم بردم آزمایش خداکنه مشکلی نداشته باشه ۳روز پیش بردمش

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
اره عزیزم تجربه دارن راهنمایی بگیرین ازشون دوسال قبل که دخترم مشکوک بود با ایشون صحبت کردم

اها،اخه من تو یه تاپیک دیدم مثل اینکه بچشون سی پی بود،خدا همه بیمارا خصوصا بچه های معصوم رو شفا بده انشاالله 

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام عزیزم  پسر من کم کاری تیروئید داره

سلام ،میشه بگید پسرتون چند سالشه؟؟از کی متوجه کم ک کاری شدید؟ واینکه چ مقدار دارو میخوره؟؟فاصله ازمایشش هاش چه مدته؟؟ببخشید زیاد شد سوالام

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام ،میشه بگید پسرتون چند سالشه؟؟از کی متوجه کم ک کاری شدید؟ واینکه چ مقدار دارو میخوره؟؟فاصله ازما ...

سلام عزیزم

پسر من از همون نوزادی داره قرص میخوره 

اولش گفتن یک چهارم قرص بعد گفتن سه چهارم قرص ولی تیروئید پرکار شد باز گفتن نصف قرص از همان موقع داره نصف قرص میخوره 

تا شش ماهگی هرماه ازش آزمایش میگرفتیم بعدش تا یک سالگی هر دوماه و بعد از یک سالگی هم هرسه ماه ازش آزمایش میگیریم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**