2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایین براتون امن یجیب بخونم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست

الهی از خدا میخوام همین الان حالش خوب خوب بشه😭،،واسه من بخون گلم مشکلاتم حل بشه به خوشی برم خونه خودم

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

خوندم انشالله خدا شفاش بده واسه سلامتیو فرج امام زمان و بچه اار شدن اکرم و پروین و  زایمان راحتم و بجه سالمو سلامت برام بخون😚

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@donya_ghamgin      برا دوستم بخون...تشکر/

فدات بشم الهی نگارم😍

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
فدات بشم الهی نگارم😍

گل قشنگمی تو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
گل قشنگمی تو/

😍💞

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

برای خواهر زادتون سر نماز دعا می کنم اما لطفا شمام منو خیلی دعا کنید. 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 

اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء 

یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَراَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

انشاللہ ھمہ مریضا شفا بگیرن 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
انشاللہ ھمہ مریضا شفا بگیرن 

ان شاالله 🤲 ممنون برای دعاتون، ان شاالله حاجتروا شین🙏🌺

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹