2777
2789
عنوان

نگهداری سبزی

344 بازدید | 33 پست

چیکار کنم سبزیم تازه بمونه بعد دو روز پژمرده میشه قابل استفاده نیست

ــ اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشورش هرموقع خواستی بخوری بشور تو قابلمه یا پلاستیک نگه دار

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

من سبزیم تا یک هفته هم میمونه بعد از اینکه شستم نمیزارم کامل خشک بشه یه کم که آبش رفت میریزم تو کیسه سبزی که لایه داخلش پارچه و لایه خارجیش از جنس سفره است بعد میزارم یخچال

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من اين دفعه پاك كردم شستم تو زيپ كيپ ريختم باورم نميشد حدود ده روز مثل روز اولش تازه موند

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
داخل کیسه پارچه ای بزار و تو یخچال باشه. 

ممنون بشورم بزارم یا همینطور خشک

ــ اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

ببین تنها راهش اینه پاک کنی و نشوری بزاری یخچال، هر مقدار خواستی استفاده کنی ، همون موقع بشوری و ضدعفونی کنی

چون خود شستن باعث میشه زود خراب بشن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

تو این کرونا مگه میشه سبزی نشسته گذاشت یخچال😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه چیز عالی بت میگم.بزار تو قابلپه روحی درشم بزار.محشره.فقط هرچی خشک تر باشه طولانی ترمیموته.من اگه سبزی بگیرن زیاد.نصفشو پاک میکنم ولی نمیشورم و میزارم تو قابلمه روحی کلییی میمونع.تاشسته ها خورده بشن اونارو میشورم

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم