2777
2789
عنوان

بهترین رتبه که دیدین

134 بازدید | 14 پست

سلام.

بچه ها بهترین رتبه که امسال دیدین چندبود؟؟؟

خیلی از نهایی ها میترسم.

مخصوصاً عمومی ها

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

در و همسایه و فامیل 

مهم نیست فقط برا امسال باشه 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ بود

چ رشته ای؟

فامیل بود ؟

منظورم اینه باهاش ارتباط داری؟

کنکوری نداشتیم ولی دختر خالم ۱۵ سال پیش تک رقمی شد

الان از سرنوشتش راضی هست؟

واقعا اون رتبه و...ارزش داشت؟

اصلا اون رتبه تو ایندش فرقی زیادی ایجاد کرده

بلهانسانییه ۳۰۰ تجربی هم باهاش در ارتباط بودم

خب!

اگه در مورد منبع زیست بپرسی بهت جواب میده؟

من نظام قدیم هستم.

یکم گیج میزنم ...ی سری اتفاق هم برام افتاد که به حول قوه الهی به خیر گذشت 

200 و خورده ای تجریی بدون سهمیه

عزیزم میشه در مورد منابع بپرسی؟

این بچه ها اکثر کتاب ها رو زدن می‌دونن کدومش به درد بخور تر هست...

البته ۸۰ درصد کتاب ها یکی هست

خب!اگه در مورد منبع زیست بپرسی بهت جواب میده؟من نظام قدیم هستم.یکم گیج میزنم ...ی سری اتفاق هم برام ...

پسر هست باهاش زیاد صحبت نمیکنم

ولی فقط میدونم که خیلی میخوند روزی ۱۰ الی۱۲ ساعت میخوند 

بعد از وقتی که میخوند هم شب با دوستاش میرفت بیرون  

بعد دوباره فرداش تا شب میخوند

یه دختر خوشبخت 

الان از سرنوشتش راضی هست؟واقعا اون رتبه و...ارزش داشت؟اصلا اون رتبه تو ایندش فرقی زیادی ایجاد کرده

راضی بودن رو خودش میدونه

ولی الان با یه متخصص ازدواج کرده و خودش از بهترین متخصصای اون شهره البته تازه رزیدنتیش تموم شده

و فک کنم ۱۵ سال پیش نبود همین ۱۰ ۱۲ سال پیشه

به شخصه سلیقه من نیست احساس میکنم خستس هرچند که هنوز چهرش کاملا یه دختر کم سن و ساله انگار

من خودم زندگی پر زرق و برق و شاد تر رو بیشتر دوس دارم

تینا tt