2777
2789
دقیقا منم مرد بودم بعضی جاها که یهو میترسیدم میگفت اصلا نترس اگه به جاییم زدی زدی مهم نیست صافکاریا ...

دقیقا برای منم میگفت نترس اگه جایی هم زدی ماشینم بیمه 😅 ولی من حواسم و جمع میکردم اول میخواستم زن بگیرم همسرم گفت خواهر های من زن گرفتن بعد چند سری قبول شدن تو مرد بگیر همراه میبری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم یه کوچولو بهم یاد دادنشستم پشت ماشین خودمون تو یه ذره جا 10بار خاموش کردم. نگه داشتن ماشینو ...

چون قلق کلاچ و هنوز یاد نگرفتی سعی کن تو دنده یک سریع ول نکنی خیلی آروم یا دنده عوض کردن دیگه خاموش نمیکنی هیچکس مثل من ترسو نبود اولین بار تمام ماهیچه هام قفل شده بود 😅

چون قلق کلاچ و هنوز یاد نگرفتی سعی کن تو دنده یک سریع ول نکنی خیلی آروم یا دنده عوض کردن دیگه خاموش ...

یکی دودفه رفتیم جای خلوت برا تمرین تا میدیدم یه ماشین از دور میاد عین چی میترسیدم شوهرم هر هر میخندید😁

یکی دودفه رفتیم جای خلوت برا تمرین تا میدیدم یه ماشین از دور میاد عین چی میترسیدم شوهرم هر هر میخندی ...

آره طبیعی مطمئن باش شوهرت اون لحظه یاد اوایل خودش میوفتاد 😅  رانندگی حتما باید تمرین باشه وقتی تا حدودی یاد گرفتی حتما یه مسیر کوتاه و تنها رانندگی کن تا ترست بریزه  

آره طبیعی مطمئن باش شوهرت اون لحظه یاد اوایل خودش میوفتاد 😅  رانندگی حتما باید تمرین باشه وقتی ...

عزیزم اگه یه مرد بخاد با مربی زن برداره باید با خودش همراه زن ببره؟