2777
2789
به جنسیت نیست به مهارت مربی هست من مربی زن داشتم عااالی بود ولی آخرش یکی دو جلسه با مرد برو که اف ...

منکه کلا زن بود.مربیم عالی بود.اصلا استرس نداشتم کنار افسر.ولی الانم کناره شوهرم استرس میگیرم....

همه جا میرم و همه از رانندگیم تعریف میکنن .ولی کنار شوهرم نمیشینم اصلا😁😂😂

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
ربطی ب مرد و زن نداره باید ببینی سوابق کدوم بهتره و قبولی بیشتری داشتن

اینم هست ولی زن ها نسبت به ماشینشون حساس ترن چند تا آشناهامون زن بودن می گفتن بیشتر حواسشون به ماشینشون بود البته مربی زن خوب هم داریم ولی برای من و دختر خاله ام مرد بود کاملا ریلکس و بیخیال خیلی راحت قلق ها رو میگفت      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم اول تصمیم داشتم با زن بردارم ولی تجربیاته دوستانو خوندم اکثرا گفته بودن مرد. باید همراه داشته ب ...

مرذ همراه میخواد زن نه

ازچه نظر میگید شما ازنظر راحتی یا اموزش؟چون اینجا تاپیکای قبلیو خوندم اکثرا گفته بودن مرد

من با مرد بودم افتضاح بود کلی هم معذب بودم قبولم نشدم

ولی با خانم برداشتم قبول شدم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

منکه کلا زن بود.مربیم عالی بود.اصلا استرس نداشتم کنار افسر.ولی الانم کناره شوهرم استرس میگیرم.... ...

منم اوایل اینجوری بودم تا میخواستم خودم سرعت کم کنم میگفت سرعت سرعت کم کن منم هول میشدم ولی الان توجه نمیکنم خودش هم عادی شد😅

اینم هست ولی زن ها نسبت به ماشینشون حساس ترن چند تا آشناهامون زن بودن می گفتن بیشتر حواسشون به ماشین ...

دقیقا منم مرد بودم بعضی جاها که یهو میترسیدم میگفت اصلا نترس اگه به جاییم زدی زدی مهم نیست صافکاریا هم نون میخان بالاخرع ( قصدش ریلکس کردن من بود) 

اما با دوستام یا مامانم که میرفتم مربیشون زن بود هی میگفت اع اع، حواست باشه، نزنی اینجا، اع حواست کجاست... ادم اینجوری هول میشد چون زنا خودشونم بعضی جاها زود استرس میگرفتن هول میشدن

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

منکه کلا زن بود.مربیم عالی بود.اصلا استرس نداشتم کنار افسر.ولی الانم کناره شوهرم استرس میگیرم.... ...

منم همین بودم

تا اینکه نشستم واسه شوهرم گفتم هر کی کنارم نشسته از رانندگیم تعریف کرده ..حتی مربی بهم میگفت چقدررر رانندگیت خوبه

اون وقت تو میزنی تو ذوقم

دیگه شوهرم به راه راست هدایت شد😊

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
منم همین بودم تا اینکه نشستم واسه شوهرم گفتم هر کی کنارم نشسته هز رانندگیم تعریف کرده ..حتی مربی به ...

شوهرمنم اینجوریه کلا همشون ادمو هل میکنن.به فکر ماشینشونن

در کل مربی های مرد بهترن تا زن .مامانم  ی مربی زن داشت میگفت اول جسارتو یاد میدم .بعد دنده چهار تو اتوبان اهنگ بلند خودشم روشو کرده بود ب پتجره و اهنگ میخوند(اصولا هم اگه روشونو میکنن اونور باید حواسشون ب کسی ک در حال یادگیریه باشه ولی اون احمق حواسش نبود.)حالا جلسه های دوم سومشونم بود و نزدیک بود ی تصادف وحشتناک بشه ک خدا رو صد هزار بار شکر بخیر گذشت.بعد ب .....خوردن افتاده بود و ب مامانم میگفت اموزشگاه رفتیم نگو موضوع رو.

البتهاین جریان حدو ۸  ۹  سال پیشه .انقدر مامانم ترسیده بود  هرچی میگفتم برو دنبال گواهینامت نمیرفت تا پارسال ک ی مربی مرد گرفت عالی و همه چی تموم انقدر قشنگ و مرحله ب مرحله یاد داد همه چی رو.خودم گواهینامه گرفتم مربیم میگفت اتوبان بردن ممنوع شده نمیدونم حالا واقعا شده یا این نمیخواست ریسک کنه😂😂😂😂

منم همین بودم تا اینکه نشستم واسه شوهرم گفتم هر کی کنارم نشسته هز رانندگیم تعریف کرده ..حتی مربی به ...

اوهه من انقد گفتم این کلا خوششش میاد حرص بخورم.

اوایل تمرین مربیم گفت خیلی خوبی با ماشینه خودتونم تمرین کن ..به شوهرم گفتم گفت هر وقت گواهینامه اتو گرفتی انوقت بهت ماشین میدم.....

مربیم میگفت بفرستش بیاد اموزشگاه تا بهش بگم‌‌......

موقع امتحان اسم افسر و شنیدی نترس هر چی بیخیال تر باشی و نکات خیلی ساده و فراموش نکنی قبولی

مثلا بهش بگو کمربند و ببندین خودت هم ببند آینه و تنظیم کن و دستی ماشین و بکش و موقع دور زدن و اومدن به جاده راهنما و بزن و سرعتت اومد پایین دنده معکوس برو و ..... این نکات قبلش یادت این استرس فراموشی میاره افسر اصلا ترس نداره خیلی ها رانندگی شون خوب بود و با ترس رد شدن و بعضی ها هم اصلا خوب نبود چون خیلی بیخیال بودم سری اول قبول شدن