2777
2789
عنوان

بتای بالای بیست هزار

| مشاهده متن کامل بحث + 3043 بازدید | 40 پست
تازه منو انقد استرس دادن که نگووووو،دکتره گفت ۹۹ درصد مولاره😑😑ینی تا رفتم سونو از استرس مردم و شر ...

چون یه بار سقط کردم به دلیل تشکیل نشدن قلب، میترسم، باز هم توکل بر خدا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یه بار سقط کردم به دلیل تشکیل نشدن قلب، میترسم، باز هم توکل بر خدا.

منم یه سقط تو ۸ هفته داشتم عزیزم نگران نباش 😊😊

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
منم یه سقط تو ۸ هفته داشتم عزیزم نگران نباش 😊😊

الهی قربون تون برم خیلی بهم انرژی مثبت دادید، این تاپیک را که زدم داشتم گریه میکردم ولی الان بهترم، ان شاءالله هر چی از خدا می‌خواهید بهتون بده.

الهی قربون تون برم خیلی بهم انرژی مثبت دادید، این تاپیک را که زدم داشتم گریه میکردم ولی الان بهترم، ...

قربونت عزیزممممم😍من چون خودم یه روزی همین استرسارو کشیدم میفهممت،حتی تو تاپیکامم بخونی میفهمی چقد حالم بد بود اونروزا و استرس داشتم،ولی این استرسه بدتره اصلااااا نگران نباش خدا جلو تر از تو وایستاده و کافیه فقط بهش توکل کنی 😍😍😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
بله عزیزم.

سلام من سرچ کردم  پیام شما اومد  نی نیت بسلامتی بدنیا اومد آخه منم تیتر بتام ۵ هفته  زده ۱۹۲۰۰ 

برا تشکیل قلب استرس دارم منم سقط داشتم 

میدونی خیلی سال گذشته اگه جوابمو بدید ممنون میشم 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .