70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 عنوان بتای بالای بیست هزار 3044 بازدید | 40 پست سلام، خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدید، کسی بوده هفته ی پنجم بارداری بتاش بالای بیست هزار باشه و بارداری سالمی را پشت سر گذاشته باشه؟یکبار چند ماه پیش به دلیل تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم، تو رو خدا برام دعا کنید، تحمل سقط دوباره را ندارم. 1399/08/08 | 13:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 الهی که سالم و سلامت به دنیا بیاد متشکرم ان شاءالله، امیدوارم همیشه سلامت باشید.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 احتمالا دو قلو باشه یابارداری مولاریا اشتباه آزمایشگاه باید بتات تکرار بشهسونو دادی؟؟؟ ساک دیده شد؟ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
eshghamh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2193 منننننن،تو روز موعدم که میشدم ۴ هفته بتام ۶۷۰۰ بود،و الانم دوتا فندق ناز تو دلمن😍😍 لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 احتمالا دو قلو باشه یا بارداری مولار یا اشتباه آزمایشگاه باید بتات تکرار بشه ... سونو ندادم، تصمیم دارم شنبه دوباره تکرار کنم، عددش باید تغییر کنه تا شنبه؟
eshghamh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2193 اصلا استرس نگیر بتات خیلی خوبه،الان بری سونو نشون میده حتما برو،یا دو قلو بارداری یا نی نیت دخمله😍 لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 منننننن،تو روز موعدم که میشدم ۴ هفته بتام ۶۷۰۰ بود،و الانم دوتا فندق ناز تو دلمن😍😍 الهی الله حافظ بچه هاتون باشه، برای من هم دعا کنید❤️ شما تو دل تون فرشته دارید خدا صداتون را میشنوه.
eshghamh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2193 سونو ندادم، تصمیم دارم شنبه دوباره تکرار کنم، عددش باید تغییر کنه تا شنبه؟ باید هر ۴۸ ساعت دو برابر شه،نه بیشتر نه کمتر،ولی به نظر من سونو بده جای ازمایش لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 سونو ندادم، تصمیم دارم شنبه دوباره تکرار کنم، عددش باید تغییر کنه تا شنبه؟ بله اگه امروز آزمایش دادی شنبه باید تکرار بشه. و زیر نظر دکتر بررسی بشه بتات. تاریخ شروع آخرین پریود کی بود؟ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 اصلا استرس نگیر بتات خیلی خوبه،الان بری سونو نشون میده حتما برو،یا دو قلو بارداری یا نی نیت دخمله😍 توکل بر خدا، ان شاءالله، ممنون که جواب دادید 💞 امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید 💖
eshghamh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2193 الهی الله حافظ بچه هاتون باشه، برای من هم دعا کنید❤️ شما تو دل تون فرشته دارید خدا صداتون را میشنوه ... چشم عزیزم حتما،انشاءالله اگه دوست داری خدا به تو هم دوتا فندق داده😍😍 لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 بله اگه امروز آزمایش دادی شنبه باید تکرار بشه. و زیر نظر دکتر بررسی بشه بتات. تاریخ شرو ... دوم مهردیروز آز دادم
eshghamh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2193 توکل بر خدا، ان شاءالله، ممنون که جواب دادید 💞 امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید 💖 قربونت عزیزم،تشکر😍 لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
70serendipity مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 625 چشم عزیزم حتما،انشاءالله اگه دوست داری خدا به تو هم دوتا فندق داده😍😍 از خدامه 😍ان شاءالله