2777
2789
عنوان

بتای بالای بیست هزار

2924 بازدید | 40 پست

سلام، خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدید، کسی بوده هفته ی پنجم بارداری بتاش بالای بیست هزار باشه و بارداری سالمی را پشت سر گذاشته باشه؟

یکبار چند ماه پیش به دلیل تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم، تو رو خدا برام دعا کنید، تحمل سقط دوباره را ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننننن،تو روز موعدم که میشدم ۴ هفته بتام ۶۷۰۰ بود،و الانم دوتا فندق ناز تو دلمن😍😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

اصلا استرس نگیر بتات خیلی خوبه،الان بری سونو نشون میده حتما برو،یا دو قلو بارداری یا نی نیت دخمله😍

منننننن،تو روز موعدم که میشدم ۴ هفته بتام ۶۷۰۰ بود،و الانم دوتا فندق ناز تو دلمن😍😍

الهی الله حافظ بچه هاتون باشه، برای من هم دعا کنید❤️ شما تو دل تون فرشته دارید خدا صداتون را می‌شنوه.

سونو ندادم، تصمیم دارم شنبه دوباره تکرار کنم، عددش باید تغییر کنه تا شنبه؟

باید هر ۴۸ ساعت دو برابر شه،نه بیشتر نه کمتر،ولی به نظر من سونو بده جای ازمایش

سونو ندادم، تصمیم دارم شنبه دوباره تکرار کنم، عددش باید تغییر کنه تا شنبه؟

بله اگه امروز آزمایش دادی شنبه باید تکرار بشه.  و زیر نظر دکتر بررسی بشه بتات. 

تاریخ شروع آخرین پریود کی بود؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
اصلا استرس نگیر بتات خیلی خوبه،الان بری سونو نشون میده حتما برو،یا دو قلو بارداری یا نی نیت دخمله😍

توکل بر خدا، ان شاءالله، ممنون که جواب دادید 💞 امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید 💖

الهی الله حافظ بچه هاتون باشه، برای من هم دعا کنید❤️ شما تو دل تون فرشته دارید خدا صداتون را می‌شنوه ...

چشم عزیزم حتما،انشاءالله اگه دوست داری خدا به تو هم دوتا فندق داده😍😍

توکل بر خدا، ان شاءالله، ممنون که جواب دادید 💞 امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید 💖

قربونت عزیزم،تشکر😍