2777
2789

خیلی مطلب هست در مورد اینکه زنان موفق چه کارهایی انجام دادند،ولی من دنبال این سوالم که اونها چه کارهایی رو کنار گذاشتند و انجام ندادند تا من بتونم به مرور در خودم او رفتارها رو ترک کنم و به نوعی خونه تکانی داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر خودم یک بانوی موفق هیچوقت سر کوچه با زنای همسایه سه چهار ساعت بحث و گفتگو نداره

مگه دوره رفت امد با همسایه هست.من اصلا همسایه هامون نمی‌شناسم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
به نظر خودم یک بانوی موفق هیچوقت سر کوچه با زنای همسایه سه چهار ساعت بحث و گفتگو نداره

سر کوچه هم حکم نی نی سایتو داره

یکی واقعی یکی مجازی ولی با یک هدف

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    

یه چیز عجیب تو نی نی سایت دیدم بگممم؟؟؟ خیلی عجیب به کسی که نمی شناسنش حسادت می کنن. البته همه اینطور نیستن و بعضیا هم خیلی خوش قلب هستن ولی تعداد کامنت های پر از حسادت کم نیست. چطور می شه اخه   به جای اینکه انرژی مثبت بدن که قسمت خودشونم بشه پر از انرژی منفی و دید و حس بد هستن. اینجور آدما اگر به خواسته و موفقیت هم برسن از درون ناکام و ناراضی هستن. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

کلا نمینالن

همه به چشم ی ادم مثبت میبیننشون

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین به نظر من که برعکسش جواب میده

باید ببینی چه کاری میکنن

چون مثلا کسی که کتاب میخونه انقد آگاهی پیدا می‌کنه که غیبت و خبرچینی خودبخود به نظرش زننده میاد و در شأن خودش نمیبینه، لازم نیست بخواد ترک کنه

کسی که فعالیت ویژه ای رو دنبال می‌کنه وقتش پر میشه و خودبخود وقتی برای تلف کردن تو جاهای بیخود نداره

کلا نور که میاد تاریکی خودبخود می‌ره

زشتی نبودن زیباییه :)

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
ببین به نظر من که برعکسش جواب میده باید ببینی چه کاری میکنن چون مثلا کسی که کتاب میخونه انقد آگاهی ...

با نظر شما هم موافقم. من وقتی تصمیم میگیرم خونه ام رو مرتب کنم اول آلودگی  ها  رو دور می ریزم تا به تمیزی برسم در مورد رفتارها و عادتها هم وقتی بدونم چه کاری زشته اونقدر از انجامش در خودم حس بد ایجاد میکنم که دیگه اگه موقعیتش پیش بیاد ذهنم خود به خود  پیغام هشدار می‌فرستد

. در ضمن تایپیک مفیدی زدین به نظرم برای جواب سوالم خیلی پر بار باشه

با نظر شما هم موافقم. من وقتی تصمیم میگیرم خونه ام رو مرتب کنم اول آلودگی  ها  رو دور می ر ...

آره متوجه ام چی میگید هردوش کنار هم بهتره، هم ترک بد و هم عادت به خوب

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه