2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 59 پست
دو تا. پیش خودم. اومد ب زور ببره ندادم. میگه واسه ملاقات ببرم دیگه نمیارم و این روزارو تلافی میکنم

خودت شاغلی؟؟

اگه درآمد داری، حضانت بچه ها رو بگیر

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
شغل داره؟ اگه شاغل باشه، نمی تونه فرار کنه و شما با قانون می تونی بچه هات و ببینی

اره شاغله ولی خدا میدونه تا کی میتونه شاغل باشه. بفهمن میندازنش بیرون

لطفا ی صلوات بفرستین هدیه ب امام زمان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا. پیش خودم. اومد ب زور ببره ندادم. میگه واسه ملاقات ببرم دیگه نمیارم و این روزارو تلافی میکنم

شوهر عوضی من ک اومد به بهانه دیدنش ، بچمو ازم دزدید و تهدیدم کرد،، یه ماه بچمو ندیدم دیوونه داشتم میشدم، مجبور شدم بخاطر بچم دوباره برگردم به این جهنم لعنتی

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹
درصورتی که به مشاوره حقوقی احتیاج دارید من میتونم کمک تون کنم. 

زشته شان وکالتو با همچین پستا و امضاهایی زیرسوال نبرید لطفا برید تو اینستا و مطالب حقوقی بگذارید و علم خودتونو ب رخ بکشیدتا مطابق سوادتون بهتون پرونده ارجاع شه

شوهر عوضی من ک اومد به بهانه دیدنش ، بچمو ازم دزدید و تهدیدم کرد،، یه ماه بچمو ندیدم دیوونه داشتم می ...

یا خدا 

خب شکایت میکردین.پشتوانه ندارین؟

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
شوهر عوضی من ک اومد به بهانه دیدنش ، بچمو ازم دزدید و تهدیدم کرد،، یه ماه بچمو ندیدم دیوونه داشتم می ...

عزیزم. الان پیشش زندگی میکنی. نتونستی شکایت کنی

باید شکایتش و میکردی

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
این شیشه ای، بعد هفت سالم نمیتونه از بچه نگهداری کنه، میده به خودت. الان هارت و پورت میکنه، طلاق نگی ...

راست میگی؟ رو چه حسابی این حرف و میزنی. خدا از دهنت بشنوه

یه سوال اگر مردی فوت کند و اموالی داشته باشه مثل ملک پول نقد ،اول مهریه زن رو ازش حساب میکنند وبهش ...

باید زن مهریه شو اجرابذاره وگرنه دادگاه به اختیارخودش موقع تقسیم ترکه جدا نمیکنه مهریه رو