زشته شان وکالتو با همچین پستا و امضاهایی زیرسوال نبرید لطفا برید تو اینستا و مطالب حقوقی بگذارید و ع ...
بهتر که شما هم یاد بگیرید قضاوت نکنید.
وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی) دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن بچه باید عادت کنه ب خونه بابابزرگش اول اونارو بخواد بعد تورو میگه این جای پسرمون باید با ...
ب خدا توکل کن. خودشونو بکشنم بچه واسه مادره و مادرشو میخواد. یکی از فامیلا عروسش جدا شد. هی تو گوش بچه میخوندن مامانت تورو دوست نداره ولت کرده. بچه میره پیش مامانش ملاقات . الانم کمی بزرگ شده. از اونجا میاد همش از مامانش و خوشگذرونیاشون تعریف میکنه. باباش از حسودی خودکشی کرد. البته معتاده. میخوام بگم هر چی بگن فرقی نداره اخرش بچه مادرشو میخواد