2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 59 پست
زشته شان وکالتو با همچین پستا و امضاهایی زیرسوال نبرید لطفا برید تو اینستا و مطالب حقوقی بگذارید و ع ...

بهتر که شما هم یاد بگیرید قضاوت نکنید.  

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش سرش درد میکنه واسه این چیزا تا عروس و بچزونه

چرا یه سری از مادرشوهراخواهرشوهرا این ورن حاضرن بچه رو خودشون نگه دارن یاحتی بدن دست زن بابا ولی مادرش دستش به بچه نرسه؟ اخه این مسلمونیه ؟ 

من خواهرشوهرم همیشه میگه بالاخره ی روز بچتو میارم پیش خودمون خونه بابابزرگش بزرگ بشه😞

چرا یه سری از مادرشوهراخواهرشوهرا این ورن حاضرن بچه رو خودشون نگه دارن یاحتی بدن دست زن بابا ولی ماد ...

جدا شدی؟ سرش میاد نگران نباش. ی خواهر شوهری بچه ی زنداداششو موقع دعوا نگه میداشت نمیذاشت زن داداشه ببینه. حالا دختر خودش ناجور بدبخت و گرفتاره. خدا بزرگه نگران نباش

لطفا ی صلوات بفرستین هدیه ب امام زمان❤
جدا شدی؟ سرش میاد نگران نباش. ی خواهر شوهری بچه ی زنداداششو موقع دعوا نگه میداشت نمیذاشت زن داداشه ب ...

نه عزیزم من جدانشدم

اما خیلی زجرم میدن بابچه هام همش میگن ازت میگیریم خیلی میترسم

خودش یه دختر بزرگم داره اما به بچه های من رحم نمیکنه زیرسایه مادرباشن

نه عزیزم من جدانشدم اما خیلی زجرم میدن بابچه هام همش میگن ازت میگیریم خیلی میترسم خودش یه دختر ...

مگه میتونن وقتی جدا نشدی ازت بگیرم

مگه میتونن وقتی جدا نشدی ازت بگیرم

میگن بچه باید عادت کنه ب خونه بابابزرگش اول اونارو بخواد بعد تورو 

میگه این جای پسرمون باید باشه 

باورت میشه من هنوز هستم زندم جدانشدم دارن ازدستم درمیارن بچه هامو

میگن بچه باید عادت کنه ب خونه بابابزرگش اول اونارو بخواد بعد تورو  میگه این جای پسرمون باید با ...

ب خدا توکل کن. خودشونو بکشنم بچه واسه مادره و مادرشو میخواد. یکی از فامیلا عروسش جدا شد. هی تو گوش بچه میخوندن مامانت تورو دوست نداره ولت کرده. بچه میره پیش مامانش ملاقات . الانم کمی بزرگ شده. از اونجا میاد همش از مامانش و خوشگذرونیاشون تعریف میکنه. باباش از حسودی خودکشی کرد. البته معتاده. میخوام بگم هر چی بگن فرقی نداره اخرش بچه مادرشو میخواد

ب خدا توکل کن. خودشونو بکشنم بچه واسه مادره و مادرشو میخواد. یکی از فامیلا عروسش جدا شد. هی تو گوش ب ...

توکلم بخداس همیشه

ولی آدم نباید به کسی ظلم کنه دل بشکونه چون برمیگرده یه وختی به خودش

توکلم بخداس همیشه ولی آدم نباید به کسی ظلم کنه دل بشکونه چون برمیگرده یه وختی به خودش

مطمئن باش. ی عمر مادرشوهرم بهم ظلم کرد. حالا التماسم میکنه برگردم