2777
2789

اگه میدونین بگین از تجربیاتتون یا کتاب هایی در این باره یا تجربیات خودتون 

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه تاریک وجود...کتاب خوبیه

اره اینو دارم میخونم خیلیم خوبه خودتون تجربه شخصی ندارین که با سایه هاتون چیکار کرذین

چی هست

سایه های درون چیزی هست که ما فکر میکنیم تو وجود خودمون اون شخصیت رو نداریم و نمیبینیمش ولی مثلا دورمون پر ادمهای دروغگو میشه که در واقع در درون خودمون هست 

خیلی واسم جالبه اینجا کسی اصلا به روانشناسی علاقه نداره ولی کافیه یه تاپیک بزنی راجب مادر شوهرو خیانت همه میریزن!! 

اره اینو دارم میخونم خیلیم خوبه خودتون تجربه شخصی ندارین که با سایه هاتون چیکار کرذین

نمیشه کامل از بین برد باید مهارشون کنی،همونطور که انسان کامل وجود نداره و ما فقط در مسیر تکامل قرار میگیریم

مثلا من وقتی حس حسادتم نسبت ب یکی تحریک میشه شروع میکنم واسش دعای خیر خوندن اونقدر خدارو به مقدسات و اماما قسم میدم ک ناخودآگاه ی انرژی مثبت منو میگیره و عاشق طرف میشم(البته عشق انسان دوستانه)..

این ی نمونش بود، حتما هم خودمو مجبور میکنم ک به حد مرگ واسه طرف مقابل دعا کنم