2777
2789

نگين زندگيتو بكن گذشته رو فراموش كن هيشكي تا تصادف نكرده نمي تونه حال اوني رو كه توتصادف دستشو از دست داده رو بفهمه اون شخص زندگيشو ادامه ميده ولي جاي خالي دستش تا مرگش باهاشه. دل عاشق چون با چشم ديدني نيست بيشتر از يه دست درد ميكشه. چيزاي كه درداشون ديدني نيست نميشه دردشون رو منكر شد يا براي كسايي كه نكشيدن دردشو توصيف كرد.

چه متني ، چه اهنگي حالتو توصيف ميكنه؟

حاضري برگردي عقب؟

برگردي چيكار مي كني؟

تا حرف عشق میشه من میرم من سخت از این حرفا دورم

منم یه روز عاشقی کردم از وقتی عاشق شدم اینجورم

دارو ندارم پای عشقم رفت چیزی نموند جز درد نامحدود

این جای خالی که تو سینم هست قبلاً یه روزی جای قلبم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برگرده عقب تو روی بابام می ایستم و با عشقم ازدواج میکنم

الان که 7 سال میگذره میبینم با اینکه هم چی تو زندگیم دارم ولی با شوهرم خوشبخت نیستم

دیگه هیچوقت هیچکس جای اونو برام پر نمیکنه

درسته اون موقعها نوجوون بودم و میگفتن عقلت کامل نیست ولی با همون عقل ناقصم دست رو بهترین پسرشهر گذاشته بودم

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن

عشق کیلویی چند به نظرمن عشق خیلی چرته ماآدما واسه اینکه انگیزه های خاص برا خودمون ایجاد کنیم میگیم عشق و ... دوست داشتن بله اما عشق که بگی فقط همین و خودکشی این حرفا نه . این نظر الانم وگرنه هیچکی اندازه من تو گذشته عاشق نبوده ...

چقدر دردمون شبيه همه

شمام فوت کرد؟ من از بچگی نشون بودیم تااینکه ۱۳ سالم شد میخواست برا سربازی گفت عقد کنیم ک یه هفته قبل خواستگاری گفتن بهم تصادف کرده از بچگی عشق خودمو کنارش میدیدم ولی هیچوقت نگفتم دوسش دارم فرصت نشد 🥺

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎