نه والا منم دارمو نمیپوشیم از ترس زلزله ،با بلوز شلوار میخوابم همیشه تازه گرمم هست
😂😂😂😂😂یادعه اون جوک افتادم میگفت بابام همیشه بهم میگفت شبا ک میخای بخابی لباس درست حسابی بپوش گوش نمیدادم تا این شب زلزله همه داشتن شلوار باب اسفنجینو نگاه میکردن و اینجوری بودن 😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مجردم عاشق لباس خوابم یکی از اهدافمه اصلاواسه ازدباج😂😑 یا بی لباس خوابیدن رو خی ...
منم زمان مجردی ازین فکرا زیاد میکردم برا همون از زمان نامزدی تا موقع عروسی هر بار بازار میرفتم یا پولی داشتم میرفتم باهاش ازین جور لباسا میخریدم ولی بیفایدع😶
وا بده بابا حوصله دارینا شبه تاریکه زیر پتو کی میخاد ببینه 😂😂😂😂
😂😂😂یه بارم زیر نور ماه باشه خو بد نیس
ببینه داره چیکا میکنه
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
من بیشتر مواقع با لباس خواب میخوابم و ربطی به بچه داری و سن و اینا نداره بلکه سلیقه ایه،باید ببینی خودت و همسرت چجوری میپسندین،بله لباس خواب خیلی خیلی گرون شده و من همون صد تومنیشم مدتهاست ندیدم خیلی گرون تره