مامانایی که جنسیت نینی هاتونو نمیدونید یا حتی اونایی که میدونید بیاید عکس سونو هامو بذاریم تا از طریق نظریه های مختلف تعیین جنسیت کنیم و بعوشم بیایم بگیم درست بود یا نه.خانومایی که بلدن تعیین جنسیت کنن هم تشریف بیارن😙😙😙
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍 عاشقتم عشق کوچولوو منننن❤️❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ان تی هم گفت پسر. سلفری هم دادم تو آزمایشم نوشته پسر. اما اون اول من و یکی از دوستان بی بی چک گذاشتیم، یه دوستی از رو بی بی بهمون گفت هر دو دختر داریم. اما مال من که پسر شد قطعی. مال اون دوستمونم به احتمال زیاد پسره
من دو روزه فهمیدم باردارم هنوز نرفتم آزمایش فکر کنم دو هفته ش باشه ، کی میتوونم جنسیت نی نی رو حدس ب ...
من هجده هفته ام کسی نتوانسته هنوز حدس بزنه😂😂😂😂😂
بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍 عاشقتم عشق کوچولوو منننن❤️❤️❤️❤️
اخه گفتم سونوگرافی نی نی سایت خیلی قضیه شاید بتونم حدس :-)
منم چند جا گذاشتم عکس سونو مو..هرکی یک چیز گفته😂
شما هنوز دو روزه فهمیدی...حتی سونو قلب هم نداری
علایم هم از الان شروع نمیشه اغلب اوقات
راه سختی در پیش داری از الان کنجکاوی نکن😜
من سه روز دیگه میرم انومالی میگه اونجا بهم
کاش میشد اینجا عکس سونو ی ان تی تو میذاشتی ماهم حدسامونو میگفتیم بعد 3روز دیگه میومدی جنسیتتو میگفتی
والا هر کار کردم نیومد😕
بازم سعیمو میکنم😓😘