مامانایی که جنسیت نینی هاتونو نمیدونید یا حتی اونایی که میدونید بیاید عکس سونو هامو بذاریم تا از طریق نظریه های مختلف تعیین جنسیت کنیم و بعوشم بیایم بگیم درست بود یا نه.خانومایی که بلدن تعیین جنسیت کنن هم تشریف بیارن😙😙😙
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
عتشق دختر بودم اینقدر به خدا گیر دادم تا بهم داد.چ زجه ها نزدم و خط و نشون برا خدا نکشیدم.گگفتم اگه غیر دختر باشه دیگه هیچ و...هر روز باهاش دعوا داشتم ولی اون بهم داد تا دهنم بسته شه.
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
دکترتو عوض کن.منم تنبلی داشتم ولی با دو دوره باردار شدم.اول اینکه لطف خدا بود.بعدش دکتر خوبم.سوم اینکه دعا نماز ختم قران.رژیم مخصولا حذف ۵ذاهای سنگین.ورزش.خوردن رازیانه البته پرولاکتینم پایین بود و میخواستم دختر دار شم هر روز یه لیوان رازیانه ۵یر ایام پری میخوردم.مادرمم برام زیاد دعا کرد که دختر گیرم بیاد
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍 عاشقتم عشق کوچولوو منننن❤️❤️❤️❤️