مامانایی که جنسیت نینی هاتونو نمیدونید یا حتی اونایی که میدونید بیاید عکس سونو هامو بذاریم تا از طریق نظریه های مختلف تعیین جنسیت کنیم و بعوشم بیایم بگیم درست بود یا نه.خانومایی که بلدن تعیین جنسیت کنن هم تشریف بیارن😙😙😙
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
هر کار کردم عکس نیومد اگه جدی جدی بلدی بگو واسع منم...تاپیک آخرم هست.. اگه حدسی میگی نگو😂😂😂😘
نبود که
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه دیروز دکتر بودم. ی خانمی اونجا بود گفت به من گفت صد در صد پسره اما آنومالی گفت دختره😐
نمیدونم والا اخه معمولا وقتی میگن پسر که دودولشو رویت کنن دیگه دودولشو نبینن میگن دخترحالا بعضی وقتام پسرا دیر دودولشون دیده میشه. معمولا واسه دختر خطا زیاد داره پسر کم
امروز هفده هفته پنج روزمه .. شنبه میرم انومالی..میشم هجده هفته یک روز
بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍 عاشقتم عشق کوچولوو منننن❤️❤️❤️❤️
امروز هفده هفته پنج روزمه .. شنبه میرم انومالی..میشم هجده هفته یک روز
من اخرین بار هفته ۱۲ رفتم ان تی . دیگه امروز که هفته ۱۶ رو تموم میکنم میرم دکتر که سونوگرافی بنویسه نمیشه زودتر بنویسه؟دیگه خیلی کنجکاوم بدونم دختره یاپسر
من اخرین بار هفته ۱۲ رفتم ان تی . دیگه امروز که هفته ۱۶ رو تموم میکنم میرم دکتر که سونوگرافی ب ...
نمیدونم عزیزم به من دکترم گفت هجده هفته بیا برای انومالی
نمیدونم ۱۶هفته هم میشه یا نه شنیدم ۱۸تا۲۲بهترین موقع هست .بچه چندمته؟
بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍 عاشقتم عشق کوچولوو منننن❤️❤️❤️❤️