2777
2789

تاپیک بغل خواهر شوهر تعطیل شد😖😖😖

داشتم نظرات را میخوندم

خیلی جالبه هر کسی طبق فرهنگ خودش میاد نظر میده و روش پافشاری میکنه😂😂😂

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا نظر خواستن، اونم در مورد زندگی شخصی، بدترین کاره. یکی میاد از لوس‌آنجلس نظر میده، یکی از اکبرآباد سفلی، خوب معلومه نظرات چی میشه دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

تاپیک رابطه ی بین خاهر و برادر ها همیشه جنگ و دعواس

من یکی که هیچوقت نمیرم بغل داداشمم و نمیچسبم بهش چون دلیلی نداره این کارا، محبت و دوست داشتن به این کارا نیست...

فکر کنم خاهر شوهرش قصدش این بوده که اسی رو حرص بده 

نظرات بچه ها جالب بود،تفاوت فرهنگی اینجور جاها تاثیر واقعیش را نشون میده

بعضیا زیادی روشنفکر بازی دراوردن حالا میبینی واقعیت زندگیشون اونچیزیم که میگن نیستا

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
تاپیک رابطه ی بین خاهر و برادر ها همیشه جنگ و دعواس من یکی که هیچوقت نمیرم بغل داداشمم و نمیچسبم به ...

بنظرم متعادلش خوبه...خوب داداششه با هم بزرگ شدن..ولی نه اینکه دراز کشیده بری تو بغلش اونم جلوی زنش وقتی میدونی بدش میاد یا بهش بگی اونجام عفونت کرده...اگه تو خانواده شوهرش عادیه پس چرا شوهره به اسی میگه جلوی بابات تی شرت نپوش؟..واقعا نرمال نیست رفتاراشون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ولی خود اسی هم خیلی دیگه زیاده روی کرده بود هی میدید یه سریا دارن فحشش میدن هی ادامه میداد 😂. رفتم تاپیکای دیگشو نگاه کردم کلا عجیب بود😕

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤