2777
2789
عنوان

اینقدر دعوا کردین تا تعطیل شد😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 88 پست

من نتونستم كامل بخونم تركيد ولي تا جايي كه خوندم با توجه به بعضي كامنتا  واقعاااااااا تاسف آوره كه همچين ذهنيتتي بيماري تو جامعه هست و احتمالا بچه هايي مثل خودشون تحويل جامعه ميدن

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

من از یه خانواده مذهبی ام  و همسرم فوق العاده مذهبی تر،ولی وقتی اومدم پیش مادر و خواهرش شاخ در آوردم و اون موقع با خودم میگفتم بی حیان ولی بعد فهمیدم رسم خانوادگیشونه،مثلا ما از پریودی دختر پیش برادر چیزی نمیگیم ولی مادرشوهرم پیش شوهرم همه چیا میگفت

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خود اسی هم خیلی دیگه زیاده روی کرده بود هی میدید یه سریا دارن فحشش میدن هی ادامه میداد 😂. رفتم ...

باید همون اول قفلش میکرد،هیچ کس رو نظر خودش کوتاه نمیاد پس این بحث ها الکیه

خدایا شکرت

بنده خدا راهکار میخواست..نمیخواست بگیم درسته یا غلط...کلا بحث منحرف شد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

اخه این حجم از بد دل بودنم خوب نیس 😕جو گیر شده بود یه حرفایی رو از خودش در میاورد دیگه اخرای تاپیک گندشو در اورده بود😑

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
من از یه خانواده مذهبی ام  و همسرم فوق العاده مذهبی تر،ولی وقتی اومدم پیش مادر و خواهرش شاخ در ...

به نظرم‌حیا چه برا مرد چه برا زن چیز خوبیه

من خداروشکر خانواده همسرم هم‌با حیاان ولی حجاب ندارن‌اصلا ولی بیحجابی انقد ادمو اذیت نمیکنه ک بی حیایی اذبت میکنه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
بنظرم متعادلش خوبه...خوب داداششه با هم بزرگ شدن..ولی نه اینکه دراز کشیده بری تو بغلش اونم جلوی زنش و ...

درسته همه خواهر برادر ها باهم بزرگ میشن ولی دلیل نمیشه یه سری کارهای زشت و سبک بازی ادم در بیاره چون طرف داداششِ به خودش اجازه میده مثلا جلوش با سوتین باشه یا از مسائل زنانه صحبت کنه...

بعضیام اینقد بدجنس هستن که این کارها رو میکنن تا حرص در بیارن.

فقط باید رفت و امد نکرد با این جور افراد بیمار

طفلی اسی🥴

درسته همه خواهر برادر ها باهم بزرگ میشن ولی دلیل نمیشه یه سری کارهای زشت و سبک بازی ادم در بیاره چون ...

تو از کجا میدونی اسی داشت دروغ نمیگفت؟

رفتارهای جوگیرانه داشت

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤

با اجازه استارتر

لطفا تاپیک آخرمو بخونید اگر تونستید راهنمایی کنید مرسی

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ