عزیزم این رژیم اصلاااااااا اصولی نیس باهاش وزن کم میکنی امت به قیمت سوختن عضله هات و کم شدن متابولی ...
من متخصص تغذیه رفتم اما از لیمومی راضی تر بودم دکتر که رفتم فقط باید شکمم رو با سالاد پر میکردم و تهش یه ذره برنج یا نون اما لیمومی همه غذا و میان وعده ای میخوری و همش چیزای مقوی هست
بچه ها من ۹ سال پیش باهاش رژیم گرفتم. اون موقع اسمش سیب دایت بود الان شده لیمومی اما دکترش همون دکتر روشندل هست. لطفااااا نگیرید. من اون زمان با این رژیم ۱۵ کیلو کم کردم اما چجوری؟ با شل شدن شدید ساق و ران و زیر بازوهام. چرا؟ چون همش کربوهیدراته. کم پروتیینه. عضله سوزی میکنی. آشغال ترین و غیر علمی ترین رژیمه. یکم مطالعه اگر بکنین به آشغال بودنش پی میبرین. ۱۳ قاشققققق برنننج کوفتی رو چرا باید خورد؟ یا ساقه طلایی ... صبح ها ۵۰ گرم!!! نوووون. چخبره؟ تو رژیم اصولی شما کربوهیدرات کمتر اما در عوض پروتیین بیشتر مصرف میکنی. هرچی عضله سازی بیشتر باشه چربی سوزی بیشتر میشه و لاغر میشی.
دوستان عزیز اگر میخواین رژیمتون خوب پیش بره و مشکلی نداشته باشین رژیم دکتر کرمانی رو بگیرین اطرافم خیلی ها گرفتن و راضی بودن واقعا اصولی و عالیههه بدون هیچ اسیب به بدن
از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم تا اینکه بالاخره موفق شدم عضو بشم...