2777
2789
عزیزم این رژیم اصلاااااااا اصولی نیس باهاش وزن کم میکنی امت به قیمت سوختن عضله هات و کم شدن متابولی ...

اووو تا دلت بخواد رفتم هیچ جوابیم نگرفتم ... اتفاقا میگن متابولیسم بدنت تنظیم میشه که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این رژیم اصلاااااااا اصولی نیس باهاش وزن کم میکنی امت به قیمت سوختن عضله هات و کم شدن متابولی ...

من متخصص تغذیه رفتم اما از لیمومی راضی تر بودم دکتر که رفتم فقط باید شکمم رو با سالاد پر میکردم و تهش یه ذره برنج یا نون اما لیمومی همه غذا و میان وعده ای میخوری و  همش چیزای مقوی هست

من متخصص تغذیه رفتم اما از لیمومی راضی تر بودم دکتر که رفتم فقط باید شکمم رو با سالاد پر میکردم و ته ...

شما چقدر اضافه وزن دارین؟ البته اگه مشکلی ندارین بگین

اره همه زیادیش به خاطر کاهو کلمشه و سالاداش وگرنه مقدار برنج وپروتیینش بسیار کمتر از اون چیزی هست ک ...

شما مطمئنید لیمومی گرفتید؟هفته ای سه بار هربار هم ۱۳تا۱۶ق برنج کجاش کمه ؟یا مثلا ۷۰ تا ۹۰گرم نون زیادم هست؟

یکی ی عکس گذاشته بود فکر کنم از رژیم غفاری مثلا دو قاشق برنج، یا ی برش پیتزا ، یا ی کاسه کوچیک سوپ ...

منم از بس تبليغشو تو اينستا ديدم و به به چه چه ها و اينكه فقط تا يهرب ديگه وقت داري واسه تخفيف رژيم ،باز خام شدم 

بچه ها من ۹ سال پیش باهاش رژیم گرفتم. اون موقع اسمش سیب دایت بود الان شده لیمومی اما دکترش همون دکتر روشندل هست. لطفااااا نگیرید. من اون زمان با این رژیم ۱۵ کیلو کم کردم اما چجوری؟ با شل شدن شدید ساق و ران و زیر بازوهام. چرا؟ چون همش کربوهیدراته. کم پروتیینه. عضله سوزی میکنی. آشغال ترین و غیر علمی ترین رژیمه. یکم مطالعه اگر بکنین به آشغال بودنش پی میبرین. ۱۳ قاشققققق برنننج کوفتی رو چرا باید خورد؟ یا ساقه طلایی ... صبح ها ۵۰ گرم!!! نوووون. چخبره؟ تو رژیم اصولی شما کربوهیدرات کمتر اما در عوض پروتیین بیشتر مصرف میکنی. هرچی عضله سازی بیشتر باشه چربی سوزی بیشتر میشه و لاغر میشی. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

شما مطمئنید لیمومی گرفتید؟هفته ای سه بار هربار هم ۱۳تا۱۶ق برنج کجاش کمه ؟یا مثلا ۷۰ تا ۹۰گرم نون زیا ...

منم تعجب کردم ایشون گفتن خیلی کمه ، همه از زیاد بودنش مینالن😂😂

دخترعمه شوهرم گرفته و راضی هم بود ۲۵ میدی مشاوره و کلی خرید ک برطبق اون شام ناهار بخوری من دیدم هزینش زیاد میشه با قرص خودمو خلاص کردم

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

دوستان عزیز اگر میخواین رژیمتون خوب پیش بره و مشکلی نداشته باشین رژیم دکتر کرمانی رو بگیرین اطرافم خیلی ها گرفتن و راضی بودن واقعا اصولی و عالیههه بدون هیچ اسیب به بدن

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم تا اینکه بالاخره موفق شدم عضو بشم...