2777
2789

منم از لیمومی خیلی راضیم خیلی تاحالا رژیم گرفتم از کرمانی وکالری شماری ودکتر تغذیه همه رو امتحان کردم ولی به نظرم لیمومی یه چیز دیگس .همین که توش کمخوری نداره عالیه ادمو عصبی وحریص غذا نمیکنه .من همیشه بعد ۴میلو خسته میشدم وول میکردم ولی الن ۸کیلو راحت کم کردم وگشنه هم نشدم دوسایزم کم شدم

دخترعمه شوهرم گرفته و راضی هم بود ۲۵ میدی مشاوره وبعدش کلی خرید ک برطبق اون شام ناهار بخوری من دیدم هزینش زیاد میشه با قرص خودمو خلاص کردم

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من ۹ سال پیش باهاش رژیم گرفتم. اون موقع اسمش سیب دایت بود الان شده لیمومی اما دکترش همون دکتر ...

کاملا شما درست میگی حالا به غیر از رژیم ما باید توی زندگی روزمره مصرف کربوهیدرات را کاهش بدیم و به جاش از پروتئین ها استفاده کنیم 

فکر کنم روششون تغییر کرده باشه، یا همونه؟

دقیقا همونه گلم. چون خواهرم دو ماه پیش به حرفم گوش نکرد و رژیمشو سفارش داد. با ۹ سال پیش هیچ تفاوتی نکرده. روشش همون آشغالیه که بود 

عکسای رژیم ۹ سال پیشمو دارم میفرستم خودت قضاوت کن. 

انقدر این دکتر بی سواد و اسکله که یکم مطالعه نکرده از ۹ سال پیش تا الان همون آشغالو میندازه به مردم

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

منم از لیمومی خیلی راضیم خیلی تاحالا رژیم گرفتم از کرمانی وکالری شماری ودکتر تغذیه همه رو امتحان کرد ...

جدی؟؟ شماهم پس مثل من کلی راه رفتین، الان با این راحتین؟ چند وقته تو رژیم هستین؟

منم از لیمومی خیلی راضیم خیلی تاحالا رژیم گرفتم از کرمانی وکالری شماری ودکتر تغذیه همه رو امتحان کرد ...

خیلی ببخشید اما به زودی عوارضشم میبینی. شل شدن شدید بدن و ول شده عضلات و عضله سوزی. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

من لیمومی نگرفتم ولی نمونه برنامشو که دیدم بنظرم پروتئینش خوب بود؛ شیر داشت ماست داشت خورشت و مرغ و ... تعجب میکن میگن کم پروتئینه🤔

من میخواستم بگیرم ولی بنظرم اومد همون کالری شماریه کارش

من خودم شروع به کالری شماری کردم و واقعاااا نتیجه گرفتم

بدون هزینه بدون گرسنگی و بدون دردسر برنامه مشخص داشتن

🌷