خواهر شوهرم بارداره بعد از اونموقع ک باردار شد دوسه بار تو جمع گفت ک اگه دختر بود سیسمونی دختر منو استفاده میکنه اگه پسر بودم سیسمونی پسر خودشو بعد من چیزی نمیگفتم الان تو سونوی ان تی امروز بهش گفت دختره امشب ک جمع بودیم دیگه چیزی نگفت اما نمیدونم اگه باز مطرح کرد این موضوعو چجوری بگم نمیدم اخه خودمونم قصد داریم بچه دار شیم اما نمیخام بگم بهشون ک تو اقدامم شما بودین چجور میگفتین این موضوعو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا خواهر شوهر منم میگه میخوام دختر بیارم لباسای دخترتو بده من حالا ۲ تا پسر داره ها متولد ۶۰ هم هست منم گفتم بعضیاشونو میدم چون میخوام یادگاری براش نگه دارم
اگر بار بعد مطرح کرد با خنده بهش بگو اگه خواستم باز بچه دار شم قول میدی براش سیسمونی بخری؟اگر خیلی پررو بود و گفت اره بگو ادم نقدرو که ول نمیکنه نسیه رو بچسبه. چکاریه برا بچه من بخری؟ برو برا بچه خودت بخر لذتشم بیشتره