2777
2789
عنوان

دادن سیسمونی ب خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 53 پست

الکی بگو بارداری .زودتر عملیش کن.بعدها اگ ماهتو شمارش کردند بگو بارداری زد بعد زد مشکوک دوباره آز دادم زد باردار.بپیچونش.😂ولی کلا اگ وضع مالیتون خوبه و اونا بده بهش بده شاید نیازداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا بزرگه .چقددد مگه استفاده کنه .لباسا ک زود کوچیک میشن تخت و کریر هم اصا مصرف نداره تو بده ،بسپر شوهرت در گوشی بش بگ یکم تمیز نگه دار یهو دیدی باز عمه شدی .خدا بزرگه ،اون ک به سیسمونی تو راضیه و دیگ انقد پرووو نبوده ک بگه خودت پیش دستی کن .تمیز کن و بش هدیه بده .ایشالا وضع مالیتونم خدا انقد خوب کنه ک اصا نخوایشون

اگر بار بعد مطرح کرد با خنده بهش بگو اگه خواستم باز بچه دار شم قول میدی براش سیسمونی بخری؟اگر خیلی پررو بود و گفت اره بگو ادم نقدرو که ول نمیکنه نسیه رو بچسبه. چکاریه برا بچه من بخری؟ برو برا بچه خودت بخر لذتشم بیشتره

باید همینو بگم اما موقع جواب دادن انگار ماست کردن تو دهنم بخاطر همین باید جوابمو اماده کنم اونموقع ت ...

خب عزیزم استفاده میکنه ۲باره پس میده

منم وسایل دخترمو دادم به ۲تا از زنداداشام 

انقدر خوشحال شدم ازم خواستن ک بهشون بدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
باید همینو بگم اما موقع جواب دادن انگار ماست کردن تو دهنم بخاطر همین باید جوابمو اماده کنم اونموقع ت ...

چه رویی داره که اینو گفته چقدر دله اس

توضبح خاصی نده بگو دوست داشتم بدم ولی قصد داریم در آینده بچه بیاریم یه لبخند بزن حرف و سریع عوض کن که حرف زیادی نزنن شوهرت پر شه