2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار آلبالو دارم ولی نمیدونم چیکارشون کنم نسبت شکرش رو نمیدونم ،و اینکه چقدر بزارم بجوشه؟کلا نمیدونم باید چیکار کنم
یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
معمولن دوبرابره اگ شیرینتروغلیظ ترمیخوای یک ب سه بریز
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
وقتی مربات قوام بیاد همون آبشو میتونی باهاش شربت درست کنی
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
من نیم کیلو آلبالو را با دو تا لیوان شکر و دو تا لیوان آب می جوشونم تا غلظتش زیاد بشه. بعد که خنک شد میزارم یخچال هر وقت شربت آلبالو خواستم رنگش و مزه اش را تنظیم می کنم
خداوند این سرزمین را از سپاه دشمن، دروغ وخشکسالی و از همه مهم تر پزشکان طعمکار بی وجدان دور نگه دارد!!!
دم و برگ آلبالوها رو بگیر بد بشور
هسته هاشونو در بیار اگه وسیله نداری با دست هم راحته
تو یه ظرف لعابی در دار آلبالوها رو بریز به مساوات آلبالوها شکر و بریز لابه لاشون
در ظرف و بزار
بزار یخچال دقیقا ۲۴ ساعت بمونه تا خوب قوام بیاد
حالا باقیش..
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
به ازای هر 1 کیلو آلبالو 1.5 کیلو شکر میریزیم بعد 1 روز توی ظرف پلاستیکی میزاریمش تو یخچال بعد از 1 روز روی شعله ملایم گاز میزاریمش تا 10 دقیقه آروم آروم بجوشه صاف اش میکنیم میشه شربت آلبالو
بد ۲۴ ساعت بریز تو قابلمه به اندازه هر کیلو آلبالو که استفاده کردی چون قراره شربت هم داشته باشی یه لیوان آب هم بریز پس هر کیلو آلبالو مساوی یه لیوان آب و بزار رو گاز معمولا نیم ساعته آلبالو ها میپزن ولی چک کن که پخته شده باشن مدادم با کفگیر کف روشونو بگیر تاکید میکنم همش بالا سرش وایسا و هر چی کف کرد بگیر در قابلمه هم نزار که سر میره زیرش متوسط رو به کم باشه تا سر نره.... باقیش
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز