2777
2789

داریممم؟؟ پشیمون شده باشه ؟ یا ن 

وضعش بهتر‌شده در اومده از اون شرایط یا نیومده ؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

کسی نمیاد بگه هاااا🙄🙄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من در حد مرگ رسیده بودم خداروشکر الان یکم مشکل زندگیم حل شده الهی شکر

خداروشکر ک حل شده 😊 پس راضی هستی الان از زندگیت ن میشه بگی واکنش مادرت چ طور بود ؟ خیلی شکسته شد؟

سلام اره من اینکارو کردم و الان که فکرمیکنم خیلی احمق بودم رگ مو زدم.که چی من بمیرم بعدش چی میشه؟همه ...

وای واییی دقیقاااا 

من یکی از دوستام خودکشی کرد امروز بعد حالا همه مشت سره بیچاره حرف میزنن من هی میگم بابا دیگ اون ب رحمت خدا رفته چرا اخه ؟ اینطوری میکنید

من خیلی سال پیش ناراحتی اعصاب گرفته بودم متاسفانه اینکار رو کردم ولی پشیمون شدم فهمیدم چقدر زندگی کر ...

واقعاااا ینی زندگی براتون جذاب شد ؟ میشه بپرسم چکار کردین ک خوب شدین ؟ خودم میخوام خوب شم ! حسم ب زندگی برگرده ب خاطر مادرم

ی دختر خود کشی کرد ولی چند روز طول کشید تا فوت کنه.

میگند تو اون چند روز زجه میزد التماس همه میکرده کمکش کنند تا نمیره. ولی متاسفانه کاری از دست دکترا برنیومد و فوت کرد😔😔

وای واییی دقیقاااا  من یکی از دوستام خودکشی کرد امروز بعد حالا همه مشت سره بیچاره حرف میزنن من ...

متاسفانه هیشکی از دل اینجور آدما خبر نداره،همه میگن آدم ضعیفی بود و فلان

درحالی که به نظرم انقدر فشار روشون بوده که نخواستن به کسی ضربه بزنن گفتن بذار حداقل عقده هامو تو خودم خالی کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من کلی قرص خوردم اما زنده موندم همیشه هم میگم کاشکی میرفتم تموم میشد این زندگب نکبتی

الهیییی عزیزمم😔 

میشه بپرسم رفتار اطرافیان چ جوری بود باهاتون بعد از این اخه خودم التن تو شرایط شمام ولی هنوز اقدام نکردم میخوام ببینم حس مادرم و یا اطرافیام چی میشه؟ 

مرسی