یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۹ سالمه عزیزم ...مشکلم کنکوره شما از کجا فهمیدی من ب چی فکر میکنم ؟! ن اخه مادرم رو دوسش دارم خ ...
عزیزم خو از تاپیک معلومه داری به خود کشی فکر میکنی دیگه.ی مقداری بخاطر شرایط و سن و سالت هست که این طوری هستی بزرگتر بشی و از شرایط کنکور بیایید بیرون درست میشه. ولی ی مقدار دیگه اش رو باید دنبال درمان باشی.وقتی به خود کشی فکر میکنی اونقدر حاد نیستی ولی وقتی دنبال راهش بگردی یکمی اوضاعت داره خراب میشه ولی اگه دور از جون اقدام کنی حال و روزت خیلی خراب شده.شما اول از همه خودت باید به خودت کمک کنی.با مادرت حرف بزن هر چی تو سرته بهش بگو.اون بهتر از هر کسی کمکت میکنه
عزیزم خو از تاپیک معلومه داری به خود کشی فکر میکنی دیگه.ی مقداری بخاطر شرایط و سن و سالت هست که این ...
واقعااا؟! میشه بپرسم شما روانشناسید ؟🤔
من اگ ب مامانم بگم ب خودکشی فکر میکنم دنبال راه و قرصشم رفتم ...سنکوب میکنه چون خیلی خودم رو شاد میگیرم عزیزم اصن ب روحش و فکرش نمیره ک من اینجوری باشم
واقعااا؟! میشه بپرسم شما روانشناسید ؟🤔 من اگ ب مامانم بگم ب خودکشی فکر میکنم دنبال راه و قرص ...
نه روانشناس نیستم ولی دور و برم تا دلت بخواد آدم با این افکار دیدم.دختر خوب شما حتما باید با مادرت صحبت کنی.ببین برای مادرت مهم نیست ناراحت بشه اون خوشحال میشه بتونه کمکت کنه و مشکلت رو حل کنه و مطمئن باش میتونه
خداروشکر ک حل شده 😊 پس راضی هستی الان از زندگیت ن میشه بگی واکنش مادرت چ طور بود ؟ خیلی شکسته شد؟
ی کاسه ای زیر نیم کاسته ک هی از مادر میپرسی درد خو بیشعور😓
انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...