2777
2789

Passengers

بخت پریشان ما

زیاد دیدم خیلین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جوکر با اختلاف

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترين نمدونم ولي لوسي و درخشش و دوست دارم

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

ترسناکارو دوس دارم

دلقک

انابل

یکی هم بود تو روبیکا دیدم

امصایی از طرف ارواح فک کنم 

وای عالیه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خانه کاغذی

محصول اسپانیا

۴فصل داره

عالیییه، پر از درس زندگی

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

لایو اکشن های دیزنی معرکس

سیندرلا 2015

دیو دلبر 2017

علائدین 2019

و انیمیشناشم عالیهه

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!