سلام خانما دخترم نه ماهشه کم کاری تیروئید داره مشهد کسی دکتر خوب میشناسه از اول که به دنیا اومده کم کاری داره تاالان داشت بهتر میشد تحت درمان بود الان که باز آزمایش گرفتم افتضاح بالا رفته کم کاریش. لطفن اگه کسی فوق تخصص غدد کودکان خوب سراغ داره معرفی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی قرص ومیدادین و زیاد شده بود منم تاسه سالگی تحت نظر دکترش بود سه سال که کامل شد قرصشو ندادیم یک ماه رسید به صد خیلی زیاد شده بود دکترش گف تاآخر عمرش باید قرص بخوره خودم هر چندوقت یه بار میبرمش آزمایشگاه آزمایشش و میگیرم این دفعه که بردم یع کم رفته بود بالا قرصشو بیشتر میدم ولی دیگه جا دکترش نرفتم الان همش استرس دارم نکنه زیاد قرصشو میدم باز پرکار بشع😔
چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
اره قرص و میدادم ولی دوزش خیلی کم شده بود یک چهارم روز در میون میدادم شما هم ببرین از مایش بگیرین خد ...
منم سه چهارم قرص وهرروز میدمش هفته پیش که بردم ازش آزمایش گرفتن گفتن یع کم دوز قرصشو بیشتر کن ازسه چهارم یع کم بیشتربدش جا دکتر خودش نرفتم چون توئه شهر دیگس همین جا بردمش جا دکتر عمومی ولی خب همش استرس دارم جا دکتر خودش دیگع خیالم راحت بود
چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤