2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 230 پست
کاش برگرده.ولی خودتم سر راهش قرار بگیره شاید بهت حس داشته باشه

چن وقت پیش فال گرفتم.

گفتن برمیگرده

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاغا سخته نخایین ادمو قانع کنید که اسونه و بیخیال عشق اول بشه . منم چند سال در ارتباط بودم با شوهرم یبارم کات کردیم هشت ماه.نفس میکشیدم عمق استخونام درد میکرد که ندارمش یبارم تا مرز ازدواج پیش رفتم ولی دیدم نمیتونم .الان که عقدیم خدا رو صد هزار بار شکر میکنم که عشقمو قربانی نکردم

عاغا سخته نخایین ادمو قانع کنید که اسونه و بیخیال عشق اول بشه . منم چند سال در ارتباط بودم با شوهرم ...

خداروشکر که با همین.خوشبخت باشی

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

امشب حالم خرابه.دوس دارم  تا صبح سیگار بکشم مشروب بخورم.برقصمو و جیغ بزنم.رگ دستمو بزنم و تو موقع مرگ برگردم به ۱۲ سال پیش و برم به عشقم بگم من به پات جون میدم بمون

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
امشب حالم خرابه.دوس دارم  تا صبح سیگار بکشم مشروب بخورم.برقصمو و جیغ بزنم.رگ دستمو بزنم و تو مو ...

نکن عزیزم اینکارارو با خودت و زندگیت، خدا صلاحتو در این دیده، وگرنه طور دیگه ای میشد، اصلا ممکن بود باهاش خوشبخت نشی

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.