2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست
فقط میدونم خوبه و خوشبخته.خیلی ساله ازدواج کرده دوتا بچه داره.پولدار شده.وضعش خوبه خداروشکر.ولی روزی ...

😔حال دلت رو درک میکنم منم فقط یه جسمم که بی هدف نفس میکشم خیلی درد بدیه روحم مرد قلبم سیاهه دیگه داغ عشق اومده به دلم و چه سخت میگذره روزای بی اون...

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت چیزی نگفتن ؟ قصد عشق منم همین بود قبول نکردم کات کرد رفت دختر عموشو گرفت

نگفتم ترسیدم بگم بعدش به مامانم گفتم چقد نسشت برام گریه کرد که چرا اون اول نگفتی شکایت کنیم انقد ترسیده بودم افسردگی گرفته بودم بهم که تجاوز کرد هیچ قول داد حالا اینکارو کردم میگیرمت بعدشم زد زیر همچی که تو از اول دختر نبودی فقط سپردم به خدا روز قیامت تا بمیرم حلالش نمیکنم منو نابود کرد

نگفتم ترسیدم بگم بعدش به مامانم گفتم چقد نسشت برام گریه کرد که چرا اون اول نگفتی شکایت کنیم انقد ترس ...

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم برات ان شاءلله آرامش بگیری 💖

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم برات ان شاءلله آرامش بگیری 💖

خدا نکنه عزیزدلم قربون قلب مهربونت دعا کردم واسه هیچ دختری پیش نیاد از ترس آبروت نمیتونی هیچ کاری کنی الان ققط سپردم به خدایه مهربونم ❤💋

خدا نکنه عزیزدلم قربون قلب مهربونت دعا کردم واسه هیچ دختری پیش نیاد از ترس آبروت نمیتونی هیچ کاری کن ...

ان شاءلله به زمین گرم بخورن این آدما هرچند ک حیف اسم آدم ک روی اینا بزاری

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
واقعا، دعا کن برام هرچی دعا بینمونه باطل بشه بتونیم برگردیم باهم واقعا دارم عذاب میکشم

زیاده وای خواستی کامل خواستی جاهای نمونش رو بخون

https://www.shia-news.com/fa/news/237208/نشانه-های-طلسم-و-جادو-راهکارهای-قرآنی-برای-باطل-کردن

مجرده

منم ازدواج کردم و جدا شدم

قسمت هم نبودیم

یعنی تو دنیا هیچی قسمت من نیس

اگه ازدواج کرده بودم باهاش خوشبخت ترین بودم

همیکنه میرسیدم بهش خوشبخت بودم دیگه بقیه ویژگیها خوبش به کنار

اخه چرا😐

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
مجرده منم ازدواج کردم و جدا شدم قسمت هم نبودیم یعنی تو دنیا هیچی قسمت من نیس اگه ازدواج کرده بود ...

الان که جدا شدی نمیتونی باهاش باشی

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
الان که جدا شدی نمیتونی باهاش باشی

نمیدونم

اون موقعیتش خیلی خوبه ولی من ی مطلقه☹

اصلن نمیدونم هنوز به من حسی داره یا نه

شاید عاشق کسی دیگه باشه

نمیدونم واقعا

کاش برمیگشت

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
نمیدونم اون موقعیتش خیلی خوبه ولی من ی مطلقه☹ اصلن نمیدونم هنوز به من حسی داره یا نه شاید عاشق کس ...

کاش برگرده.ولی خودتم سر راهش قرار بگیره شاید بهت حس داشته باشه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚