الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر و مادرت چیزی نگفتن ؟ قصد عشق منم همین بود قبول نکردم کات کرد رفت دختر عموشو گرفت
نگفتم ترسیدم بگم بعدش به مامانم گفتم چقد نسشت برام گریه کرد که چرا اون اول نگفتی شکایت کنیم انقد ترسیده بودم افسردگی گرفته بودم بهم که تجاوز کرد هیچ قول داد حالا اینکارو کردم میگیرمت بعدشم زد زیر همچی که تو از اول دختر نبودی فقط سپردم به خدا روز قیامت تا بمیرم حلالش نمیکنم منو نابود کرد
همیکنه میرسیدم بهش خوشبخت بودم دیگه بقیه ویژگیها خوبش به کنار
اخه چرا😐
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵