2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست
اره عزیزم میفهمم ولی گفتم که نفرین یه انرژی منفی داره ک ممکنه ب زندگی خودمون برگرده

من نفرین نکردم فقط گفتم ایشالا یه اتفاقی برات بیوفته که همون لحظه فقط به یادت من بیام با خودت بگی که این تاوان قلب شکسته اون دختره بود

دوستت داشته پس هنوز

راستش فک نمیکردم بعد اینکه من ازدواج کردم عشقی تودلش مونده باشه وقتی شنیدم ازدواج کرده مطمئن شدم که هیچ اثری ازمن تودلش نمونده اما بااین کارش فهمیدم اون خیلی مرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا اصلا خوب نیست یاداوری و تذکر خوبی بود ممنونم

خیلیا که مجردن چی

ادم دردودل هم نکنه؟؟؟

اصلا کسی که با یه تاپیک بخواد به گناه بیافته صبح تا شب خیلی بهانه های بهتر برای به گناه افتادن پیدا میکنه عزیز جان

وای عزیزم 😔الان ازدواج کردی؟

اره.بچه هم دارم.ازدواج نمیکردم چکار میکردم.ولی قلبا شوهرمو دوس ندارم.من عشق اولمو میخوام.همونی که همه کارام بخاطر اون بود.تو قلبم پادشاهی میکرد.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

عشق اولم ازدواج کرده بچه دار شد چندین سال زندگی بدی داشت والان چند ماهه طلاق گرفته

منم با یه آدم دیگه ازدواج کردم که بعداً عاشقش شدم و الان بچه داریم و زندگی عالی و خیلیا حسرت زندگیمون رو میخورن

ایکاش خواهرت از اول بهت میگفت 

آره ولی نگفت چون فکر میکرد حس اون پسر بهش الکیه ولی باور میکنی اون سالها و خاطراتش برام خیلی شیرینن؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دقیقا.منم هنوز بعد از ۱۲ سال هنوز میبینمش دست و دلم میلرزه.لعنتی منو داغون کرد.

اره واقعا.ایشالاخوشبخت بشه.ماقصدمون ازدواج بود.ولی بخاطردخالت خونوادش نشدکه بشه.یروزمادرش اومددیدنم وخطونشون کشید.وهشداردادکه بیخیالش باشم.وقتی نامزدکردم ترکیه بود.بعداشنیدم وقتی برگشته جنجال بپاکرده.هایییییی😭😭🥺🥺یاداوریش برام خیلی دردناکه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
جاریم و مادرشوهرم،جاریم میخاس خاهرزادشو بنداره به شوهرم نتونس اخرم فقط جدامون کرد بیشرف😞😞😞😞😞

ای وای ینی کیف کردم ها....

جاری منم میخواست خواهرشو بندازه شوهرم .....

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘