sssساره مدیر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1487 عنوان نظر خواهی واسه جهاز | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست 1399/08/06 | 17:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssساره مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1487 دورش مشمبا پیچه الان میزارم پاک میکنم ندیدم متاسفانهبرام پی وی بفرست
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 مثلا اینستا دماغ فابریکا رو مسخره میکنن یا ممکنه قیافه منو مسخره کنن بیام قیافمو بخاطر اونا ببرم زیر ... بله هرکاری دوست دارید بکنید ولی فکر پولاتون هم باشیددو روز دیگه موقع اشپزی فقط ی برج خالی میمونه اونجاجای اون استند میتونی ی وسیله دیگه بخری من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
sssساره مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1487 بله هرکاری دوست دارید بکنید ولی فکر پولاتون هم باشید دو روز دیگه موقع اشپزی فقط ی برج خالی میمونه ا ... آره عزیزم موافقم باهات ولی من نمیدونم چی بخرم بجاش اگر ایده ای داشتین برام بفرستید ممنون میشم
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 آره عزیزم موافقم باهات ولی من نمیدونم چی بخرم بجاش اگر ایده ای داشتین برام بفرستید ممنون میشم پول استند من واقعا نمیدونم چقدره،،اما حتما بالا ۵۰۰میتونی ی طرف برنجی بخری (کوچیک)سرامیک بخری سرویس قابلمت بهتر بخریتو این گرونی خرج الکی نکن که بعدا دلت بسوزه من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
sssساره مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 1487 پول استند من واقعا نمیدونم چقدره،،اما حتما بالا ۵۰۰ میتونی ی طرف برنجی بخری (کوچیک)سرامیک بخری ... آره به جاش سوفله میخرم